*SiRiNe*
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 2
Fishhhhh çabuk söyle benim makinadaki resimleri kim sildiiiiiiiiiiiiii 

*SiRiNe* dedi ki:Fishhhhh çabuk söyle benim makinadaki resimleri kim sildiiiiiiiiiiiiii![]()
*SiRiNe* dedi ki:Fishhhhh çabuk söyle benim makinadaki resimleri kim sildiiiiiiiiiiiiii![]()
burhan altıntop dedi ki:yaa arkadaşlar yan masalardaki hatunların resimleri nerde acaba![]()
![]()
mavinok.ta dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:Fishhhhh çabuk söyle benim makinadaki resimleri kim sildiiiiiiiiiiiiii![]()
burhan altıntop dedi ki:yaa arkadaşlar yan masalardaki hatunların resimleri nerde acaba![]()
![]()
kasap et derdinde koyun can derdinde![]()
![]()
bilmiyorum ben kullanmadımfish dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:Fishhhhh çabuk söyle benim makinadaki resimleri kim sildiiiiiiiiiiiiii![]()
kısss ben silmedim ... %(
valla bak jengar a sor :S
çizerler abiPcMaSTeR dedi ki:Burhanı Çizdiler Niye ki![]()
5-1 olayı güzeldi gerçekten bi kere daha tebrikler*SiRiNe* dedi ki:Buluşma harikaydııııııı![]()
Hele de tavlada troyu 5 - 1 malup etmenin keyfi bir başka oldu .... :*
Ayrıca buluşmaya gelen bütün arkadaşlarıma buradan bir kez daha herşey için teşekkür etmek istiyorum. Teşekkürler arkadaşlar....
Tabuda önce ben sonra emu kendimizi aştık hele ben kendi takımıma bi hayrım dokunmazken karşı taraf için tahminlerde bulunmaktan kendimi alıkoyamazken chimera dan gelen kilit tehtidi beni susturmaya yettiysede emunun önüne kimse geçemedi![]()
Patrick'e bu güzel buluşmayı düzenlediği için ayrıca teşekkür ederimmm
aaa unutmadan bir gün önce de patrıck'i tavlada yendimmm![]()
![]()