- Reaksiyon puanı
- 129
var tabi olmazmı 

yazın yapın istanbuldanda gelelimosC++CoDeR dedi ki:antalya buluşması yapalım bisde..varmı ant'dan..?
pişşşş... sen buluşmayı boşver çikileta kolilerim hazırmı :#JuLiuSiuS dedi ki:yazın yapın istanbuldanda gelelimosC++CoDeR dedi ki:antalya buluşması yapalım bisde..varmı ant'dan..?![]()
senin baska tanıdıgın varmı antalyadan ?osC++CoDeR dedi ki:yapalım o zaman..bizim neyimiz eksik yaf ist'lulardan![]()
blüüü evdeyim ben bugün yaBlue.Silk dedi ki:pişşşş... sen buluşmayı boşver çikileta kolilerim hazırmı :#JuLiuSiuS dedi ki:yazın yapın istanbuldanda gelelimosC++CoDeR dedi ki:antalya buluşması yapalım bisde..varmı ant'dan..?![]()
forumdan mı..?emubaltaci dedi ki:senin baska tanıdıgın varmı antalyadan ?osC++CoDeR dedi ki:yapalım o zaman..bizim neyimiz eksik yaf ist'lulardan![]()
olmaz ezilirleeer :OJuLiuSiuS dedi ki:blüüü evdeyim ben bugün yaBlue.Silk dedi ki:pişşşş... sen buluşmayı boşver çikileta kolilerim hazırmı :#JuLiuSiuS dedi ki:yazın yapın istanbuldanda gelelimosC++CoDeR dedi ki:antalya buluşması yapalım bisde..varmı ant'dan..?![]()
pazartesi bakıcam o işe yollayacaz artık illa kolimi olacak torba içinde olsa olmaz mı?
![]()
YgmuR dedi ki:Bende gelmiyecegim uzakta oldugum icin![]()
patrick dedi ki:YgmuR dedi ki:Bende gelmiyecegim uzakta oldugum icin![]()
Tabiki ne demek patrick basim ustune (kalabalikmi geliceksinin ona gore yer tutacam da![]()
ama eliniz bos gelmeyin he
)
ama yinede illada sende gel dersen hani ben 1 kisiyim bavulumu toplar gelirim oraya
bi arkadaş vardı kbrısta, sen miydin? merak etme kolumuz oralara da uzanabilir, 1. SDN kıbrıs çıkartması adı altında![]()
Troy dedi ki:ben kız arkadaşımla beraber katılıyorum. yazın beni de.
Blue.Silk dedi ki:ama canm ben sana gelemicemi söledim neden böle söleyip emrivaki yapıyosun :*
Troy dedi ki:Blue.Silk dedi ki:ama canm ben sana gelemicemi söledim neden böle söleyip emrivaki yapıyosun :*
Saçından tuttuğum gibi götürücem seni
Sevgilimle seni de tanıştırıcam merak etme![]()
emubaltaci dedi ki:ben ççok hastayım gelemiyecem size ii eglenceler arkadaşlar
tsk. ederim gurbet ellerde hasta olduk kaldık işteJuLiuSiuS dedi ki:emubaltaci dedi ki:ben ççok hastayım gelemiyecem size ii eglenceler arkadaşlar
Geçmiş olsun abi