3 GB ram varken kasma yoktu 8 GB ramde kasıyor bu nasıl iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar 3 GB ram vardı annemin ramlerle benim ramleri değiştirdim yani annemden 8 GB ram aldım taktım bilgisayara sistemimde 32 bitti açtım bi pes en yüksek çözünürlükte falan ayarladım ohh miss kasma falan yok. Dedim 64 bit yapayımda ramin tümünü alayım. Bi yaptım 64 bit rezalet ötesi. Pes resmen kasıyor bu nasıl iş çözemedim driverlerimin hepsi son sürüm güncel hatta windows 8 64 bittede denedim gene aynı kasma sorunu Splash pro ex de izlerken bi filmde ilerki sürelerde donmalar giriyor kafayı sıyırmak üzereyim neden bu böyle bilgisayarım Acer Aspire 5742G 1 gb nvidia ekran kartı i3 380M işlemci var gerçekten çook ama çok saçma yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

OğuzHan09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sistemin 64 bit kaldırmıyor olabilir .64 bit yüklüyken Ramları 4Gb düşür bakalım olucak mı:D

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Orjinal bir iso sürümüyle tekrar format at,bulduğun cd veya iso kalıbı virüslü veya sorunlu olabilir.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ramlerde sıkıntı olabilir tek tek dene

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şunu eklemek istiyorum bilgisayarı ilk aldığımda windows 7 home premium 64 bit vardı yani 64 bit çıkışlı

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Bakınız 64 İşletim Sistemi Oldundan Fazla Ram Yer.Kullandınız Haliyle Kasma Olacaktır. 32 Bıte Donup 8 Gb Ram Kullanman Daha Mantıklı.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Işlemci mıknatıs kaç bit destekli onu bilen lazım. En basit bilgisayarım a sağ tık >özellikler kısmından işlemci sekmesine bak.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar sorun bence ısınmadan kaynaklı çünkü bilgisayar 64 bit ve yükü ağır fan bence bunu kaldıramaz altta soğutucu var ama nafile 1 gb nvidia paylaşımlı ekran kartı var ama dxdiagda 4 gb toplam bellek olarak gözüküyor yardımcı olabileceklere teamviewerden destek verebilir
419 266 878
7178

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Özelliklerden bakamadım başka bakılacak yer yok mu ?

Benim teamwievere bağlanabilir misin ?

Sen beni güldürdün :) Allah da seni güldürsün,

Kaliteli ram sıkıntı çıkarmaz diye bir kural yok, peki ram mhz lerine dikkat ederekmi taktın bunlar bile mechul daha
ramin mhz si çok yüksek ama

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Arkadaşlar sorun bence ısınmadan kaynaklı çünkü bilgisayar 64 bit ve yükü ağır fan bence bunu kaldıramaz altta soğutucu var ama nafile 1 gb nvidia paylaşımlı ekran kartı var ama dxdiagda 4 gb toplam bellek olarak gözüküyor yardımcı olabileceklere teamviewerden destek verebilir
419 266 878
7178

Benim teamwievere bağlanabilir misin ?

ramin mhz si çok yüksek ama
No olursa olsun genele açık olarak teamwiewer şifreni verme , gelelim ram konusuna şimdi iyice şüphelenmeye başladım dxdiag 4gb gösteriyor diyorsun bence senin ram mhz leri aynı değil sen yine eski 3gb ramini tak 3g olarak kullan 64 bit te dene

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
No olursa olsun genele açık olarak teamwiewer şifreni verme , gelelim ram konusuna şimdi iyice şüphelenmeye başladım dxdiag 4gb gösteriyor diyorsun bence senin ram mhz leri aynı değil sen yine eski 3gb ramini tak 3g olarak kullan 64 bit te dene

yok dxdiag 4 gb ekran kartı belleği gösteriyor ram 8 gb gösteriyor 7.78 gb kullanılabilir diyor. Şimdi w7 32 bite çevirdim yarım saat sonra pese girer durumu aktararırım. Kesinlikle ısınmadan kaynaklı bu durum çıldırıyorum annemin bilgisayarda 3 gb ram var splash pro exde bilgisayar buz gibi resmen soğutucu bile yok

yok dxdiag 4 gb ekran kartı belleği gösteriyor ram 8 gb gösteriyor 7.78 gb kullanılabilir diyor. Şimdi w7 32 bite çevirdim yarım saat sonra pese girer durumu aktararırım. Kesinlikle ısınmadan kaynaklı bu durum çıldırıyorum annemin bilgisayarda 3 gb ram var splash pro exde bilgisayar buz gibi resmen soğutucu bile yok

Ben en iyisi annemin bilgisayarı komple çalayım ya :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

evet denedim 32 bitte oyunlarda kasma yok splashda yağ gibi film izliyorum gerçekten böyle bi saçmalık görmedim x64 çıkışlı bilgisayar bunuda yaptı ya ölsemde gam yemem artık

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Akradaşlar sorunu söylüyorum 4 gb 2 ram var biri samsung diğeri kingston iki farklı marka olduğu için ikiside birbiriyle kavga ederek veri taşıyormuş olay buymuş

2 farklı rami takan firmanında allah ıslah etsin benim beynimi yedirdiler

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akradaşlar sorunu söylüyorum 4 gb 2 ram var biri samsung diğeri kingston iki farklı marka olduğu için ikiside birbiriyle kavga ederek veri taşıyormuş olay buymuş

2 farklı rami takan firmanında allah ıslah etsin benim beynimi yedirdiler
Bizde nasıl olsa öbür pc de ikisi de aynıdır diye düşündük. :D hangi firma onu da söylesene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bnm bilgisayar amd athom işletim sistemi 4 gb rem var 1 gb 128 bit ekran kartı var wolfteamda kasıyo neden olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abiler benim bilgisayar 4gb rem 1gb ekrankartı ama 500mb rem iseyen oyun kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...