3 Ekran kartından hangisi? Acil Yardım

fixedzero0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün Saat 15:00 de alacağım acil yardım.
Evga Gtx970 Superclock ACX 2.0 vs Msi Gtx970 Gaming 4G vs Zotac Gtx970 AMP! Extreme core edition.
Arkadaşlar hepsi aynı model, 256 bit, 4 Gb, Dx.12. Ancak hızlarına vs bakınca zotac'ın daha iyi olduğunu gördüm. Siz ne dersiniz zotac marka iyimidir sizce? (Not olarak ilk olarak aklımda Evga vardı daha sonra zotac'ın daha iyi olduğunu ve aralarında 20 tl fark oldugunu gördüm. Msi herkesin önerdiği bir ekran kartı ancak onunda fiyatı biraz fazla. 20 30 lira diye diye fiyat artıyor gidiyor o yüzden gereksiz masraf yapmak istemiyorum)

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bugün Saat 15:00 de alacağım acil yardım.
Evga Gtx970 Superclock ACX 2.0 vs Msi Gtx970 Gaming 4G vs Zotac Gtx970 AMP! Extreme core edition.
Arkadaşlar hepsi aynı model, 256 bit, 4 Gb, Dx.12. Ancak hızlarına vs bakınca zotac'ın daha iyi olduğunu gördüm. Siz ne dersiniz zotac marka iyimidir sizce? (Not olarak ilk olarak aklımda Evga vardı daha sonra zotac'ın daha iyi olduğunu ve aralarında 20 tl fark oldugunu gördüm. Msi herkesin önerdiği bir ekran kartı ancak onunda fiyatı biraz fazla. 20 30 lira diye diye fiyat artıyor gidiyor o yüzden gereksiz masraf yapmak istemiyorum)

Zaten Zotac almayın. EVGA mı MSI mı dersen, EVGA'nın Superclocked modelini koymuşsunuz. Yanlış bilmiyorsam Superclocked saat hızı daha fazla. Fakat MSI alırsanız daha çok destek alırsınız. Bence MSI alın. EVGA'nın saat hızı çok etkilemez diye biliyorum. Seçim MSI.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gtx 970 Ve Gtx 980'lerde ki Coil Whine hatası ( Bobin kaynaklı cızırdama sesi ) tahammül edebilirsen al... Allah sabır versin...:devil2: