3. Dünya Savaşı

hangman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birinci ve ikinci dünya savaşları kâfirlerin ekonomik çıkarlarını genişletmeleri amacıyla aralarında yaşadıkları, savaş ile ilgili tasarrufun tamamen kendi ellerinde bulunduğu sosyo-ekonomik savaşlardı. Birinci dünya savaşına Osmanlı bizzat katılmasına rağmen savaştaki rolü karar veren değil uygulayandı ve belirttiğimiz ülkeler içerisinde sadece bir tarafı destekleyen, savaş sonunda en ağır hükümlerin kendi coğrafyasında, kendi halkına tatbik edildiği ülkeydi. Ancak geçmişte yaşanan savaşlar birer destansa biz 1. Dünya savaşının destanını katıldığımız tüm cephelerde yazdık. 2. Dünya savaşına ise katılsaydık iyi olurdu ya da katılmadık iyi oldu gibi laflardan ziyade katılmadık ve yoktuk.

Bugünün şartlarından bakıldığında ise 3. Dünya savaşı başlamıştır ve bu süreç artık geri döndürülemez bir hal almıştır. Türkiye de yayın yapan evangelist radyo bas bas bağırıyor: -2012 de Mesih gelecek diye. Demek ki önümüzde ki 4 yıl küffarın Müslümanlar üzerine olan zulmü daha da artacak. Armegedon dedikleri savaşı da bu esnada çıkarmak niyetindeler demek ki. Zaten hali hazırda dünya yeni bir savaşa doğru kutuplaşmaya devam etmiyor mu? Çin ekonomik faaliyetlerine sürat kazandırıp olimpiyatları yapılan duygusal formattan çıkartıp sadece ekonomik ve teknolojik gücünü sergilemek için kullanmıyor mu? Rusya Gürcistan üzerine bastığı her adımda bak ben 80’lerden kalma silahlarımla bile böyle yaparım birde yeni silahlarımı gör diye davetiye çıkartmıyor mu? ABD bir yayın merkezini andıran ve tıpkı cep telefonlarına yayın yapan vericiler gibi tüm dünya ülkelerinde satın aldığı yazar-çizer takımlarıyla, filmlerle masallarla ve yalanlarla alt yapısını çok iyi kurduğu ve kurguladığı enformasyon sistemleriyle: - bana kimse dokunamaz havasını soğuk savaş yıllarından beri yaşatmıyor mu?

Bir ağabeyim diyor ki: “-aman savaşı çıkartmasınlar, ben önce kitabını yazayım sonra derim bak ben demiştim birader.” diye. Kusura bakma güzel ağabeyim. Savaş çıktı ve sürmekte. Sen geç kaldın maalesef.

Kurtlar vadisi dizisinde bir Ergenekon tarifi yapıldı, tutuklanan adamlar rollerdeki adamların tip olarak ve karakter olarak aynıları. 1. Adam diye ancak birkaç gündür eşkâli tarif edilen adam İskender’i anlatıyor. Ne alaka şimdi..?

Şimdi şöyle oluyor, Kurtlar Vadisi yazı ekibine bu bilgiler servis edilmiş ki bunlar hedefi şaşmadan yakalamış. İstihbaratı veren ya doğrudan Amerika ya da Ergenekon tasfiyesini ABD den aldığı emirle tasfiye eden Amerikancı İstihbarat kanadı. Bunu çözmek güç değil. Bu yazı ekibinin bu kadar zekiyken hala Usame’nin Amerikancı olduğunu ve Amerika’nın kendi kendini vurdurduğunu öne sürerek ABD’yi kendisinden başka kimsenin vurmayacağı enformasyonunu türk halkına ezberleten ve bunu büyük bir istihbaratçı havasında halka anlatan her sahtekar gibi KV ekibinin de ya Amerika’dan yada Amerikancı kanattan bilgi aldığı aşikardır. Neyse bunlardan bize ne derken asıl konuya dönmek gerekirse Abd den gelen sıcak enformasyonda Davut Tataroğlu ile Polat Alemdar dialoğunda geçen ve Baron’dan kalan kriptekste yazan “–Soğuk savaşlar bitti, artık sıcak çatışmalar çıkartacaklar” sözü bize gerekeni çağrıştırıyor. Yani Ergenekon tavsiye kararından haberdar olan ve çanak tutan KV ekibi bu hususta da Amerika adına enformasyonu ulaştırıyor ve artık sıcak çatışmalar çıkacağının müjdesini bizlere veriyor.

Anlaşılan artık 3. Dünya savaşı yaşanmakta ancak bir farkla ki bu farkta daha önce 2 kez kâfirler arasında cereyan eden savaşın bu sefer 2 den fazla cephesi olacağı ve taraflardan birinin Mehdi ordusu olacağı şekliyle aşikar.

Boğaziçi köprüsüne doğru Avrupa istikametinden ilerleyenler iyi bilirler ki Mecidiyeköy çıkışından sonra karşılarına “Köprüden Önce Son Çıkış” levhaları gelir ve Beşiktaş, levent ayrımında bu son çıkıştır. Bugün dünya tıpkı bu örnekte olduğu gibi son çıkışa ilerlemiş ve son savaş ile Son Çıkış tabelasını ezmek suretiyle geçmiş ve dönüşü olmayan bu yolda 3. Dünya savaşının zirve yapacağı günlere doğru yoluna devam etmektedir. Aslında 3. Dünya lafı sözcüğü bana son derece çiğ ve taklit gelmektedir. Yıllardır her çıkan savaşa, milletin mahalle kavgalarına kadar 3. Dünya savaşı denildiğinden işin bir miktarda heyecanı kaçmış olduğundan yeni bir ad ile hitap etmek istiyorum bu savaşa. Hem diğer ikisinden farkını izah etmesi açısından, hem de heyecanını kaybettirmemek için bunun gerekli olduğuna inanıyorum. Bu savaşın adını gelecek yazılarımda göreceksiniz…

Ömer YALINKILIÇ

BÜYÜKDOĞU - 3. DÜNYA SAVAŞI