Sn forum üyeleri 13 bin TL bütçe ile bu cihazlardan hangisi mantıklı
Xs Max easycep ten alınacak sizde easycep ürünleri iyimi
Üçü arasında bir tercih yapacaksan Xs max almanı tavsiye ederim.Şahsi fikrim üçünüde almaz Snapdragonlu S20 Fe alırdım.Sn forum üyeleri 13 bin TL bütçe ile bu cihazlardan hangisi mantıklı
S21 Xs max ten daha iyi bir cihaz.Xs max güzel bir cihaz ama bazı noktalarda ciddi eksikleri var.Kamerada ultra geniş açı,Gece modu gibi unsurlar yok.Ön kamerada 4k video yok.Yenilenmiş telefon sanırım, hayır yenilenmiş telefon almayın. O fiyata 2. el XS Max'de bulursunuz.
Sıfır S21 alabilirsiniz, size XS Max'i aratmayacak tek Android.
Easycep'in yenileme işlemlerinde kalitesi parça kullanıyorlarmış diye bir yazı okumuştum. Markadan ürün alan kişilere çeşitli forumlardan oluşarak çok daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.Sn forum üyeleri 13 bin TL bütçe ile bu cihazlardan hangisi mantıklı
Samsung S21 en mantıklı seçim.Sn forum üyeleri 13 bin TL bütçe ile bu cihazlardan hangisi mantıklı
Poco serisi oyun amaçlı. Bunu aklında bulundur.Çok kararsız kaldım kimi iPhone al diyor (pek sevmiyorum ama)
kimi sıfır Android al diyor
İkinci el amiral gemisi android alırsın.Çok kararsız kaldım kimi iPhone al diyor (pek sevmiyorum ama)
kimi sıfır Android al diyor
Ooo hocam tekrardan hoşgeldiniz foruma. Galaxy S21 almanızı tavsiye ederim hocam.Sn forum üyeleri 13 bin TL bütçe ile bu cihazlardan hangisi mantıklı
S21 5g aldımOoo hocam tekrardan hoşgeldiniz foruma. Galaxy S21 almanızı tavsiye ederim hocam.
Hoşbuldum nasılsınızOoo hocam tekrardan hoşgeldiniz foruma. Galaxy S21 almanızı tavsiye ederim hocam.
Hayırlı olsun, eğer oyun oynuyorsanız grafik işlemcisini kısıtlayan servisleri kapatmanızı öneririm.S21 5g aldım
Teşekkür ederim gelince bakıyımHayırlı olsun, eğer oyun oynuyorsanız grafik işlemcisini kısıtlayan servisleri kapatmanızı öneririm.
Hayırlı olsun hocam. Bu arada iyiyim siz nasılsınız hocam?S21 5g aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoşbuldum nasılsınız
Çok şükür bende iyiyimHayırlı olsun hocam. Bu arada iyiyim siz nasılsınız hocam?