Bütçem 3 bin tl civarı, yani zorlasam bi' 100-200 daha çıkabilirim. Monitor için çok büyük bir beklentim bulunmuyor, 144 hz almaktansa sisteme öncelik vermek bu bütçe için daha mantıklı gibi. Kullanma amacım oyun ve kullanacağım oyundan Watch_Dogs 2, PUBG, Cs Go, LoL ve GTA V, bu oyunları ağırlıklı oynayamayı düşünüyorum.
Parçaları tek tek alıp birleştirmektense toplanmış almak tercihim ama "tek tek alırsan arasında çok iyi bir kalite farkı olur" derseniz tek tek almayı da düşünebilirim.
www.teknobiyotik.com
Bunu buldum, 2 GB ekran kartı az mı olur acaba? Ekran kartını 4 gb yaptığım zaman 2.7k'ya çıkıyor şu an. Alabilirim fakat ekran kartını yükseltince başka bir parçayı yükseltmem gerekir mi?
Parçaları tek tek alıp birleştirmektense toplanmış almak tercihim ama "tek tek alırsan arasında çok iyi bir kalite farkı olur" derseniz tek tek almayı da düşünebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknobiyotik A2 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GT1030 2GB, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Son düzenleme: