oguzhanb3y
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 140
Arkadaşlar 3 bin TL ye kadar bı telefon önerisinde bulunur musunuz pubg gibi oyunlarda kasmicak şarjı uzun gidicek
SıfırKanka sıfır mı 2.el mi? Ben 2.el s9 plus aldım. Şarjı uzun gidiyor kasmıyor oyun fakat 2 el sonra telefon ısınınca fps kaybı yaşıyorum. Isınmaya bir çözüm bulamadım daha büyük ihtimalle telefon fanı alıcam.
Poco X3 NFC 90fps veriyor ve şarjı da uygun eğer pubg oynuyorsan telefonun Youtube'da testleri vardır bakmadan almaArkadaşlar 3 bin TL ye kadar bı telefon önerisinde bulunur musunuz pubg gibi oyunlarda kasmicak şarjı uzun gidicek
4500 mAh yeterli note 8 pro al 60 fps 128 gbArkadaşlar 3 bin TL ye kadar bı telefon önerisinde bulunur musunuz pubg gibi oyunlarda kasmicak şarjı uzun gidicek
Realme 7,ikinci el P20 pro,ikinci el S9 plus.Arkadaşlar 3 bin TL ye kadar bı telefon önerisinde bulunur musunuz pubg gibi oyunlarda kasmicak şarjı uzun gidicek
realme 7 haric diyerleri cok eskidiRealme 7,ikinci el P20 pro,ikinci el S9 plus.
Konuyu açan kişi Pugb den bahsetmiş.Diğerleri eskide olsa amiral gemisi.realme 7 haric diyerleri cok eskidi
s9 plus pubg de kasıyor ve batarya kapasitesi azKonuyu açan kişi Pugb den bahsetmiş.Diğerleri eskide olsa amiral gemisi.
o zaman biraz daha butcen olması lazımArkadaşlar ben pubg sabit 60 FPS almak istiyorum