3 bin paket sigarayla yakalandı 'içecektim' dedi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konya'da 3 bin paket kaçak sigara ile yakalanan şüpheli ilk ifadesinde "5 yıl içeceğim sigarayı almıştım" dedi.

131129_sigara.hlarge.jpg

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Karatay ilçesindeki yol kontrolleri sırasında 43 SR 681 plakalı hafif ticari aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada toplam 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Sürücü Şevket G. gözaltına alındı. Şüphelinin ilk ifadesinde "5 yıl içeceğim sigarayı almıştım" dediği öğrenildi.

Şevket G, aynı uygulama noktasında 101 adet eski madeni parayla yakalanan Adem B. ile Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, polis merkezi ekiplerine teslim edildi.

AA - ntvmsnbc

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 yıl içecekmiş :) tüh boşa gitti o kadar sigara :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bahane de sağlammış. :D

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaçak sigaraya demiş bide zuhaha baya güldüğm sabah sabah

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şimdi kaçak sigara almak suçundan yargılanma umuduyla onu söylüyor.Yoksa kaçakçılıktan yargılanması daha fazla ceza alması demek.Onu ayırt edelim.

5 Yıl içeceği sigara olabilir. Günde istisnasız 32 adet sigara içerse tam 5 yıl boyunca içebiliyor.Yani 1,5 paketten az biraz daha fazla. Rakamlar tutuyor.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Şimdi kaçak sigara almak suçundan yargılanma umuduyla onu söylüyor.Yoksa kaçakçılıktan yargılanması daha fazla ceza alması demek.Onu ayırt edelim.

5 Yıl içeceği sigara olabilir. Günde istisnasız 32 adet sigara içerse tam 5 yıl boyunca içebiliyor.Yani 1,5 paketten az biraz daha fazla. Rakamlar tutuyor.
2 liralık sigaraya 5 lira vergi koy, sonrada niye kaçak sigara içiyorsun-satıyorsun diye hesap sor.EŞKİYALIK budur işte.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2 liralık sigaraya 5 lira vergi koy, sonrada niye kaçak sigara içiyorsun-satıyorsun diye hesap sor.EŞKİYALIK budur işte.

Bu bakış açısıyla, bit kadar pırlantayı 5bin lira yap, sonra niye çalıyorsun de?

İçilmesin, azaltılsın, bağımlılıktan kurtulsun, hastanelere gidip benim cebimdeki parayıda yemesin demek daha kolay olurdu. İlle içecekse daha çok para versin, hem ülkeye katkısı hem hastalandığında kendi masrafını da önden yatırmış olsun.

düşünce farklılığından dolayı söylediklerim saçma gelebilir ama ben alkol ve sigara konusunda yapılan bütün düzenlemeleri destekliyorum.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bu bakış açısıyla, bit kadar pırlantayı 5bin lira yap, sonra niye çalıyorsun de?

İçilmesin, azaltılsın, bağımlılıktan kurtulsun, hastanelere gidip benim cebimdeki parayıda yemesin demek daha kolay olurdu. İlle içecekse daha çok para versin, hem ülkeye katkısı hem hastalandığında kendi masrafını da önden yatırmış olsun.

düşünce farklılığından dolayı söylediklerim saçma gelebilir ama ben alkol ve sigara konusunda yapılan bütün düzenlemeleri destekliyorum.

Hastalandığımızda masrafı zaten kendimiz ödüyoruz, hastaneye gidipte ilaç-muayene parası ödemeyen var mı aranızda. Ha bu arada sizden bizden kesilen SSK primlerinin içinde sadece emeklilik katkı payımı var sanıyorsunuz, elbette içinde sağlık primide var.Demekki ben hastalandığımda sağlıktan faydalanmak için paramı peşin peşin ödüyorum.
Devlet para bana kalsın diye uğraşıyor, yoksa senin benim sağlığım devletin zerre kadar umurunda bile değil.Umurunda olsa EREOİN gibi hepten yasaklardı.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
5 yıllık sigarayı napcan kurtlanır vallahi, günlük al pakedini taze taze :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
5yıldan uzun sürebilir galiba böceklenmesi durumunda içemez kıymalı sigara seviyorsa içsin.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sigara ve alkolu akil ve mantik sahibi insanlarin kullanmasi kadar aci bir sey yok.

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
tiryakiyse demek :D işin şakası tabi ama artık bu tur seyler cok göz onunde olmaya basladı yakalanmasıda sasırtıcı :)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
zekasına tükürdüğüm seni .... :(

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kaçak sigaralarda tütün haricinde ne ararsan var olan tütünde küflü küf kokusunu bastırmak için bir sürü işlem yapıyorlar kaçak sigara içmeyin ucuz orijinal yasal olan yerli sigar için yada L&M için 6,5TL kırmızısını içiyorum gayet iyi.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Bilmiyorum farkında mısınız ama sigara satışları düşmeye, sigara tiryakileri sigarayı bırakmaya başladığından hökümetimiz fiyatları ufaktan ufaktan azaltma güncellemesine başlamış :D