- Reaksiyon puanı
- 351
Son düzenleme:
Malesef olmuyor.Ben hemen yeni hesap açıp kardeşimin enpara sına çöktüm :mrgreen:Premium üyeliği olanlar?
Malesef olmuyor.Ben hemen yeni hesap açıp kardeşimin enpara sına çöktüm :mrgreen:
Geçen sene aynı şey bana da oldu fakat bu seneyi ıskalamadım :laugh: Yeni bir hesap açıp Spotify ile uzaktan yakından alakası olamayan birinin kartını kullan diyeceğim fakat dinleme listeleri işi zora sokuyor galiba. Ben popüler şarkılardan bir kaç kaç doz alıp çıkan biri olduğum için sıkıntı olmuyorZaten hiçbir zaman bu 3 aylık hediyelerden faydalanamadım. Premium olmanın dezavantajı mı diyeyim free avantajı mı şaşırdım kaldım ne kadar trajikomik
Geçen sene aynı şey bana da oldu fakat bu seneyi ıskalamadım :laugh: Yeni bir hesap açıp Spotify ile uzaktan yakından alakası olamayan birinin kartını kullan diyeceğim fakat dinleme listeleri işi zora sokuyor galiba. Ben popüler şarkılardan bir kaç kaç doz alıp çıkan biri olduğum için sıkıntı olmuyor
20gb nedir yahu Şarkı Arşiv Enstütüsü mü kuruyorsun :laugh: Şaka bir yana Spotify çok alışmayayım yoksa mazallah sonum senin gibi olurOnlarca çalma listesi ve favoriler oluşturdum ayrıca çevrimdışı dinlemek için cihazımda 20gb dan fazla alan kullanıyorken o dediğin şimdilik biraz zor [emoji856]
Fakat 7 günlük deneme yapılırken kart kullanılmıyor mu? Kullandı ise Spotify çakallık yapmış gibi duruyor [emoji4] Sonuçta sen kartı daha önce kullandın ver bakalım parayı diyebilir.Ben aldım 3 aylık öncesinde 7 günlük deneme verdi deneme bitince 99 kuruş çekip 3 aylık premiumu aktif edecek bakalım nasıl olacak.
7 gün +3 ay olarak açıldı hesap.Fakat 7 günlük deneme yapılırken kart kullanılmıyor mu? Kullandı ise Spotify çakallık yapmış gibi duruyor [emoji4] Sonuçta sen kartı daha önce kullandın ver bakalım parayı diyebilir.
Enparaya ihtiyaç duymuyordum ama herhangi bir masrafı yok sanırım açayım kalsın kenarda[MENTION=14447]laz[/MENTION]z ben 7 gün zarardayım o zaman[emoji4] Ne diyelim konuyu sonradan gören arkadaşlar buna dikkat ederek yapsınlar o zaman.Avantaj üzerine avantaj maşallah [emoji1] Enparan yokmu çok yanlış yapıyorsun hemen açtır hemen [emoji4]
20gb nedir yahu Şarkı Arşiv Enstütüsü mü kuruyorsun :laugh: Şaka bir yana Spotify çok alışmayayım yoksa mazallah sonum senin gibi olur
Onlarca çalma listesi ve favoriler oluşturdum ayrıca çevrimdışı dinlemek için cihazımda 20gb dan fazla alan kullanıyorken o dediğin şimdilik biraz zor [emoji856]
Müzik apayrı bir dünya benim için.