Evet, doğru bilgi. Teşekkür ederim.3 aylık nitro alan arkadaşıma sordum. Cevabı fotoğrafta
Ekli dosyayı görüntüle 114590
Şu an PC'yi Windows 10'a yükseltiyorum.Evet. Xbox Game Pass ile neredeyse bedavaya geliyor.
Yükseltmene gerek yok. Telefon'dan Xbox Game Pass uygulamasını indirip ora'dan yapabilirsin.Şu an PC'yi Windows 10'a yükseltiyorum.![]()
Ben de kendimi çok zeki zannediyordum. Telefon sürümünü indirdim, 3 aylık Discord'a bastım. Masaüstü sürümüne geçin yazdı. (Windows 10 1903 veya XBOX One S)Yükseltmene gerek yok. Telefon'dan Xbox Game Pass uygulamasını indirip ora'dan yapabilirsin.
Benim arkadaşım yanım'da yaptı. Telefon'dan aldı.Ben de kendimi çok zeki zannediyordum. Telefon sürümünü indirdim, 3 aylık Discord'a bastım. Masaüstü sürümüne geçin yazdı. (Windows 10 1903 veya XBOX One S)
Benim arkadaşım yanım'da yaptı. Telefon'dan aldı.
Bu arada yazmayı unutmuşum. Nitro bedava alınıyor. Ben 4 tane Nitro'yu bedava aldım.Benim arkadaşım yanım'da yaptı. Telefon'dan aldı.
nE. Keşkeeeeeee benim de olsa.Nitro bedava alınıyor. Ben 4 tane Nitro'yu bedava aldım.
Bence aylık 80 TL çok pahalı.Ben 4 kere nitro almıştım parayula sonra almayı bıraktım
Aynen.Bence aylık 80 TL çok pahalı.
Aynen.GEREKSİZ BENCE NİTRO git o paraya 2.el tel. al yazılımını apboz yap daha iyi en azından bir şeyler öğrenirsin)))))))))))))))))))))))
Fazla gelmiyor 1 kere alıncaBence aylık 80 TL çok pahalı.
Hocam Xbox üyeliğim vardı görmemiştim ben bunu. Şu an Xbox uygulaması açılmıyor.![]()
Hocam uygulama açılıyor, yeşil ekranda Xbox logosu gidiyor siyah kalıyor. Demek güncelleme gelmiş, Microsoft Store'a bakayım.
Windows 10'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz?Hocam açılmıyor tekrar kurayım dedim, uygulamayı indirip içinden "Install"a bastığımda yükleyici dondu... Bir şeyler oluyor. :s
2004 hocam ama ben performans modlu kullanıyorum ancak şimdi Microsoft Store açıldı. Anladığım kadarıyla Microsoft'a saldırı yapıldı çünkü hiçbir servisleri açılmıyordu düzeliyor yavaş yavaş.Windows 10'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
İade et yeniden satın al.2004 hocam ama ben performans modlu kullanıyorum ancak şimdi Microsoft Store açıldı. Anladığım kadarıyla Microsoft'a saldırı yapıldı çünkü hiçbir servisleri açılmıyordu düzeliyor yavaş yavaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 116679Bilgisayarı yeniden başlatınca girebildim. Bende gözüken tek bu var. En son 10 gün önce falan bakmıştım yine bu vardı. Ultimate hesap kullanıyorum ilk ayındayım. Garip...
Hocam ilk satın alım için 5,90 mı 15,90 mı neydi, ondan sonra 45 falan oluyor. İnternetten baktım Xbox'un hatasıymış. Bir sürü kişide sadece Overcooked gözüküyormuş. Biraz bekleyin düzelir diyorlar, fırsatların tanımlanması geç oluyor diyorlar ancak 14 gün falan oldu alalı. Saçma. :/İade et yeniden satın al.
Ben 4 tane hesaptan satın aldım fakat bende öyle bir şey olmadı.Hocam ilk satın alım için 5,90 mı 15,90 mı neydi, ondan sonra 45 falan oluyor. İnternetten baktım Xbox'un hatasıymış. Bir sürü kişide sadece Overcooked gözüküyormuş. Biraz bekleyin düzelir diyorlar, fırsatların tanımlanması geç oluyor diyorlar ancak 14 gün falan oldu alalı. Saçma. :/
Hocam ben şu an Ultimate kullanıyorum diğerini kullandığım için. Eğer Nitro o kadar ucuza gelecekse sürekli satın alabilirim zaten Game Pass'i.Ben 4 tane hesaptan satın aldım fakat bende öyle bir şey olmadı.
Üyelik 6 TL. Nitro'yu aldıktan sonra direk iade ediyorum.![]()
nE.Microsoft'a saldırı yapıldı
Hocam ben orada "anladığım kadarıyla" dedim. Sorun bizimle ilgili de olabilir. Niye eksik cümle alıyorsunuz?