3.100 liralık Rezalet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Stig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün yaklaşın 15 dk önce SimCity oynuyordum ilk başta oyun hafiften kasmaya başladı pek önemsemedim sonra kendi kendine kapandı ve açılmıyor siyah ekran var.
Sırf bu tip sıkıntıları yaşamamak için iPhone almıştım sağolsun iOS 8.4 onuda halletti. 3.100 lira verdiğim bir telefonda böyle birşey oluyorsa diyecek pek bir şey kalmıyor

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Yazilimsal olabir onemli olan her oyunda yaşanıp yaşanmamasıdir.

Stig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce 2 küsür Gb iOS 8.4 indirti ancak yine olmadı Hata verdi. Şimdi Telefonu fabrika ayarlarına çevirmeye çalışıyorum. Ayrıca 3.100 lira fiyat etiketine sahip bir cihaz da böyle bir sorun olması kabul edilemez.

ladder

Asistan
Reaksiyon puanı
33
valla gençler dediğin sorunu bende herhangi bir program açıkken yaşıyorum . zannediyorum ki 8.4 ile gelen bir otomatik ekran kararıp kapanma(kilit ekranına geçiş) var. ama kapanmıyor benim ki.uygulama açık iken sadece üst power tusuna bastığınızı hayal edin 1 kez. bende durum bu (iphone5)

Stig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce o kurtarma yapmaya başladı yavaş çubuk çıktı sonra göz kararı 4/3 olduktan sonra gitti ve yine hata verdi.ya ben bu telefonu kırıcam yada zorluya gidip ordaki adamların kafasına atıcam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en nihayetinde elektronik bir cihaz. tabi sıkıntı çıkarır. iphone un en iyi yanı işte belirli sayıda cihaz olduğu için sorunun az yaşanmasıdır.

not : android forever

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Az önce 2 küsür Gb iOS 8.4 indirti ancak yine olmadı Hata verdi. Şimdi Telefonu fabrika ayarlarına çevirmeye çalışıyorum. Ayrıca 3.100 lira fiyat etiketine sahip bir cihaz da böyle bir sorun olması kabul edilemez.

Sürekli 3.100 TL yi tekrar ederek milleti trolledigini seziyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3.100 TL ye telefon ... allah akıl fikir versin..telefonu telefon olarak kullanın . alo desin mesaj atsın yeter.