Dosyaları göster/gizle'den hiçbirşey olmuyor. ''korunan işletim sistemi dosyaları gizle'' yanındaki tik işaretini kaldırıyorum ama ne yazıkki sonuç aynı. Biraz araştırdım bunun için bir komut dosyası buldum ama onuda beceremedim. Ben mi yanlış yazıyorum anlamadım.kardesim dosyalar gvirus kapmıs olabilir
ilk once bir virus taramasın yap sonra klasor seceneklerinden gizli dosyaları goster secenegini isaretle oda olmazsa recovery programıyla bir tarat bakalım ne cıkacak
Başlat menüsünden Çalıştıra cmd yaz enter a bas
Daha sonra hdd harfi ne ise örnek F ise F: yaz enter a bas
sonra şu kodu kopyala
attrib -h -s -a -r /d /s
oraya yapıştır enter a bas tamamdır virüsten dolayı gizlenmiş klasörlerin
![]()
Erişim engellendi falan yazıyor. Değişen birşey yok.
şimdi sizin dediğinizi yapacağım. sonucu yazarım.Arkadasım sen dediğimi yaptınmı uğraşıyorsun hàla
Senın sorunu virüs malwarebytes ile tarama yap. Birde yac programını kur sorunun çözülir
Arkadasım sen dediğimi yaptınmı uğraşıyorsun hàla
Senın sorunu virüs malwarebytes ile tarama yap. Birde yac programını kur sorunun çözülir
Şimdi de bilgisayarı her açtığımda bu not açılıyor ?Temizlendikten sonra yac uygulamasını kur. Temizlik yap internette ayarları var uygularsan gizli dosyaları görebilirsin gizli klasörleri şuan göremiyorsan virüs dosya gizlemek ozelligini aktif etmiş ve çözmek uğraştırıyorsunuz yac ile bu sorunu giderirsin
Dün akşam da denedim ama çözemedim şu desktop.ini muhabbetini. Ben mi yapamıyorum acaba. O fix programı bende çalışmıyor Win8.1 kullandığım için.Sorun çözüldü dosya kurtarma olayı değil virüs olayı idi. Son yorumları okumadan yazmayın bence.
Desktop ini dosyasını sil