şuanki manitörümde hdr var oyunlarda ayarlar kısmına girmek gerekiyo açmak için bence hiç değişiklik olmuyo açmaya uğraşmıyorum bile.HDR bulunuyor mu peki bu modelde? Ayrica ben bu monitoru almak istiyordum fiyati daha uygun diye ancak HDR yok ;Rampage ELLIPSE 27" EL27R240Q 0.5ms 240hz RGB Pivot HDMI,DisplayPort Freesync,G-Sync BOE IPS QHD 2K Gaming Monitör
Ancak HDR daha once hic kullanmadigim icin cok isime yarar mi veya ne ise yarar genel oalrak bilmiyorum, beni aydinlatirsaniz sevinirim. Genelde Rust ,cs ve r6 oynuyorum
iki manitörüde alabilirsiniz ikiside fiyatlarına göre çok iyi manitörler ben rampage de garanti kısmına pek güvenemiyorum açıkcası hdr özelliğinden dolayı istediğiniz manitörü degiştirmeyin rampage içinize sindiyse alabilirsiniz tabiki.HDR bulunuyor mu peki bu modelde? Ayrica ben bu monitoru almak istiyordum fiyati daha uygun diye ancak HDR yok ;Rampage ELLIPSE 27" EL27R240Q 0.5ms 240hz RGB Pivot HDMI,DisplayPort Freesync,G-Sync BOE IPS QHD 2K Gaming Monitör
Ancak HDR daha once hic kullanmadigim icin cok isime yarar mi veya ne ise yarar genel oalrak bilmiyorum, beni aydinlatirsaniz sevinirim. Genelde Rust ,cs ve r6 oynuyorum