29W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü ve USB-C kablosu almalı mıyım?

29W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü ve USB-C kablosu almalı mıyım?

• Kullanılan toplam oy
    3

Ahmet_Korbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar iPhone 8 plus kullanıcısıyım fakat şarj konusunda ne yapabilirim çok geç şarj oluyor. Telefonun bataryası zarar görmeden uygun fiyatlı önerileriniz var mı hızlı şarj konusunda varsa ürünü de nerden alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim..

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Macbook şarj adaptörü ve bir ucu usb typce bir ucu usb lighting olan kablo ile telefonunu hızlı şarj edebilirsin.

kemalcanaktuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Konu guzel benimde bi kac sorum olucak anlayan arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim. Samsung un hizli sarj adaptorlerini kullansak herhangi bi sorun olur mu? Cihazim iphone x benimde sarj konusunda ufak sikintilarim var biraz uzun suruyor evet[emoji28] atiyorum adaptor uyum sagliyo diyelim kablo uyum saglar mi? Simdiden tesekkurler.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Konu guzel benimde bi kac sorum olucak anlayan arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim. Samsung un hizli sarj adaptorlerini kullansak herhangi bi sorun olur mu? Cihazim iphone x benimde sarj konusunda ufak sikintilarim var biraz uzun suruyor evet[emoji28] atiyorum adaptor uyum sagliyo diyelim kablo uyum saglar mi? Simdiden tesekkurler.
Adaptör sağlarda, kablo için dönüştürücü kullanman lazım.

kemalcanaktuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Adaptör sağlarda, kablo için dönüştürücü kullanman lazım.

Yok orjinal apple kablosundan bahsettim. Yani kablo hizli sarji destekler mi diye. Ben sadece samsung un veya spigen in adaptorunu alsam kablo olarakta orjinal sarj kablomu kullansam hizli sarj edebilir miyim? Soruyu yanlis sormusum.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Yok orjinal apple kablosundan bahsettim. Yani kablo hizli sarji destekler mi diye. Ben sadece samsung un veya spigen in adaptorunu alsam kablo olarakta orjinal sarj kablomu kullansam hizli sarj edebilir miyim? Soruyu yanlis sormusum.
Kullandığınız telefonun kutusundan çıkan kabloyla hızlı şarj adaptörüyle telefonunuzu şarj etmeye kalkışırsanız tam olarak hızlı şarj olmayacaktır.

kemalcanaktuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Kullandığınız telefonun kutusundan çıkan kabloyla hızlı şarj adaptörüyle telefonunuzu şarj etmeye kalkışırsanız tam olarak hızlı şarj olmayacaktır.

Anladim tesekkurler[emoji1303]

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Mallsef Apple bence bu plus modellerin de o işe yaramaz şarj aletini kaldırması lazım. En iyi tercihi sen yapmışsın orijinal ürün dışında ürün önermem apple de android de yine başka markanın orijinal ürününü alabilirsin ama Apple’de ben önermiyorum

Ahmet_Korbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mallsef Apple bence bu plus modellerin de o işe yaramaz şarj aletini kaldırması lazım. En iyi tercihi sen yapmışsın orijinal ürün dışında ürün önermem apple de android de yine başka markanın orijinal ürününü alabilirsin ama Apple’de ben önermiyorum
Nerden uygun fiyatlı alabilirim Apple kendi sitesinden alamaya kalktığım zaman 29 W USB-C Adaptör ve USB-C to lightning Kablo dönüştürücü yaklaşık adaptör 240 TL kablosu ise 90 TL yani biraz içim acır bi kabloya 90 TL vermek istemem yani ama telefonun da zarar görmesini istemiyorum batarya olarak, sizin bildiğiniz daha uyguna alabileceğim bir yerler var mı?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Nerden uygun fiyatlı alabilirim Apple kendi sitesinden alamaya kalktığım zaman 29 W USB-C Adaptör ve USB-C to lightning Kablo dönüştürücü yaklaşık adaptör 240 TL kablosu ise 90 TL yani biraz içim acır bi kabloya 90 TL vermek istemem yani ama telefonun da zarar görmesini istemiyorum batarya olarak, sizin bildiğiniz daha uyguna alabileceğim bir yerler var mı?
Aslında o konu da iyimser olmak isterdim ama mallsef Apple’ının sevmediğim konusu bu aksesuarları aşırı pahalı yani gereksiz pahalı bence. Ama size şunu söyleyim Hepsiburada olsun teknoloji marketlerin de olsun Bazen çok güzel kampanyalar olabiliyor takip etmek lazım. İdare ederim derseniz iyi fiyata kampanya ile denk getire bilirsiniz.

Ahmet_Korbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aslında o konu da iyimser olmak isterdim ama mallsef Apple’ının sevmediğim konusu bu aksesuarları aşırı pahalı yani gereksiz pahalı bence. Ama size şunu söyleyim Hepsiburada olsun teknoloji marketlerin de olsun Bazen çok güzel kampanyalar olabiliyor takip etmek lazım. İdare ederim derseniz iyi fiyata kampanya ile denk getire bilirsiniz.
Anladım yardımcı olduğunuz için teşekkürler bu arada.. Biraz araştırayım o zaman bakalım nerden uyguna gelir

M

Murat Burç

SDN Okuru
Apple lisanslı ve Apple aksesuarlarından çok daha ucuz ve çok daha kaliteli aksesuarlar var mesela belkin. Daha da ucuzlari bulunabilir. Belkin o kadar ucuz değil diye hatırlıyorum. Biraz araştırırsanız bulursunuz şuan MFİ lisanslı size uygun ne var hatırlamıyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
MFI lisanslı derken pek bilmiyorum biraz daha anlata bilir misiniz? Ve Belkin markası telefona zarar verebilir mi batarya anlamında.
Made For iOS olması lazım açılımı. Apple lisanslı ürün bunlar. Belkin en büyüklerinden. MFİ Apple yazın Apple sitesinde ne olduğu anlatılıyor.
Sahte veya sertifikasız Lightning bağlayıcısı aksesuarlarını belirleme
Apple'ın lisansladigi ve kullanmakta sakınca olmayan ürünler bunlar

Reaksiyon puanı
16,128
hızlı şars olsa ne olucak? olmasa ne olucak ? iphone'un şarj kontrol chipine zarar verdiğini düşünenler var stok şarjı kullanın...