trancelogy
Asistan
fenerbahçeye kullanma kılavuzu verelimmi size malum 30 yıldır ilk defa alıyonuz ters filan tutarsınız kaldırırsınız rezil olursunuz amannnn dikkat !!
)))))
ya checkirge yapılan her yoruma niye sinirleniyosun adam espiri yapıyo bir bakıyom hemen cevap yazmıssın sakin ol biraz sinirlenme
Okumazsın olur biter bu kadar sinirlenecek bir durum yok ayrıca yazdığın cümle'de hiç hoş değildi umarım farkına varmışsındır.kaç sayfadır aynı espriler dönüyör bari orjinal bişey yazın da biz de gülelim
bence hiç sakıncalı bir cümle değildi. ne hakaret ettim ne küfrettim ne de aşağıladım.Okumazsın olur biter bu kadar sinirlenecek bir durum yok ayrıca yazdığın cümle'de hiç hoş değildi umarım farkına varmışsındır.
Siz ve Renkdaşlarınızda şuraya kışkırtıcı mesaj yazmasa herhalde her şey hallolacak.Okumazsın olur biter bu kadar sinirlenecek bir durum yok ayrıca yazdığın cümle'de hiç hoş değildi umarım farkına varmışsındır.
Fenerbahçeli arkadaşlardan özür dilerim.
Bundan sonra, spor bölümüne, konu açmak hariç, hiç bir şekilde yorum yapmamaya karar verdim.
Üye olsam da mod olsam da bu değişmeyecek.
Tekrar özür dilerim herkesten.
@OnLT haklısın.
Ben sizlerin yazdığı yorumları nasıl görmemezlikten geliyorsam sizde benim ve renktaşllarımın yaptığı yorumları görmeyin sinirlerinize ve kendinize hakim olamıyorsanız biz ne yapalım şimdi sataşma kelimesini ne ben kabul ederim ne de bir başkası ki biz size yaşamayın demiyoruz fenerbahçe sayfasında doyasıya eğlenin kutlayın kimsede çıkıp bir laf etmez burada bizi şikayet etmek yerine eğlenmenize bakın taraftarlık bu değil.Siz ve Renkdaşlarınızda şuraya kışkırtıcı mesaj yazmasa herhalde her şey hallolacak.
Bırakın kupayı almışız sevinelim.Sevinmeyi pekala biliyoruz biz.
Yahu geçen gün kupa aldınız,sevinmek yerine siz ve bir kaç renkdaşınız geldiniz yine sataştınız.
Yapmayın bunu,yazıktır günahtır.İnsanlar istediği gibi sevincini üzüntüsünü yaşasın,Taraftarlık bu sizin yaptığınız değil bilesiniz.
Renkdaşım Sakin olalım lütfen.Kimilerine göre her zaman Fenerbahçeli olan suçludur. Diğer insanlar istediği gibi davranır forumda. Bir Fenerbahçeli gelir o konuya. Anında hedef onu gösterir...
Niye sayfamda paylaşayım ki Sevincimi?Ben sizlerin yazdığı yorumları nasıl görmemezlikten geliyorsam sizde benim ve renktaşllarımın yaptığı yorumları görmeyin sinirlerinize ve kendinize hakim olamıyorsanız biz ne yapalım şimdi sataşma kelimesini ne ben kabul ederim ne de bir başkası ki biz size yaşamayın demiyoruz fenerbahçe sayfasında doyasıya eğlenin kutlayın kimsede çıkıp bir laf etmez.
Zamanında benimde sizinle sorunlarım oldu.şu forumu sürekli takip etmesem, bu konuya bakıp fenerli arkadaşların tepkisine hak verebilirdim. ancak yakın geçmişte galatasaray konularında fenerlilerin yazdıkları mesajları çok net hatırlıyorum. sanırım onlar unutmuşlar veya unutmuş gibi yapıyorlar.![]()
Konu abartmak değil kardeşim.Abartmayın eğleniyoruz şurda , kimsenin kalbini kırmak değil amacımız
Konu abartmak değil kardeşim.
Bence konu biraz farklı. Bu sene forumda Fenerbahçeliler hakkında hep dalga geçildi hep ezildi. Adımız herşeye çıktı şikeci olduk. En son terörist vatan haini bile olduk. Anlayacağın üzere bu camia çok gergin.
Siz şampiyon olduğunuzda ilgili konuya bakarsan %90ı tebrik mesajlarıydı. Bizim konuya bakarsan %90ı espri dalga geçme vs. Bırakın da sevinelim.
Espri yapmak isterseniz de yapın ona birşey demiyorum ama bari kendi konunuzda yapın şurayı aynı esprileri yaparak kalabalık etmeyin lütfen.
Kardeşim, sen değil özür dilemesi gerekenler özür dilesin,
ayrıca sen niye yorum yapmamaya karar verdin, sen tarafsız olduğunu her şekilde ispatladın.
ortamı gereksiz insanlara bırakacaksak hep beraber bıraklım forumu çekilelim köşemize, birileri ortalıkta at koştursun, olmaz böyle.
birileri, taraflı tarafsız herkesi rencide ettiğini bilmeden cahilce yorum yapıyor diye sen niye yorum yazmayı bırakacaksın.
o birileri yüzünden yazmak istemedimiz şeyleri yazıyoruz bizde.
istediğimiz kimsenin kalbi kırılmadan, tebrikleşerek birdahaki sezonu beklemek ama illa rencide edenler çıkıyor işte, bizde onları susturmak için ağır laflar ediyoruz.
Benim ettiğim laflar burda ortamı geren ve herşeyde kendilerince dalga geçmeye çalışan insanlara.
Gerçek Galatasaray taraftarına sözümüz yok.
Gerçek Galatasaray taraftarına her zaman saygımız olacak.
Kardeşim sizin tepkinizi göstermeniz gereken yöneticileriniz ve başkanınız olmalı sizi bu hale onlar sürükledi , fenerbahçenin suçu olmasa bu hallere düşmezdi taraftarı . Forumda bu sezon fener taraftarıda hiç rahat durmadı , çok gergindi ortam .
Bu konuda da sizi kırma amaçlı bişey yapmadık inan bana , sadece 30 senelik bi zaman diliminden sonra kupayı aldığınız için espiri konusu oldu durum, ama tabiki de tebrikler , maksat biraz gülümsetmekti herkesi .
![]()
Kaynak antu.com