• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

29 Yıllık Hasret Sona Erdi! Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin

fenerbahçeye kullanma kılavuzu verelimmi size malum 30 yıldır ilk defa alıyonuz ters filan tutarsınız kaldırırsınız rezil olursunuz amannnn dikkat !!:))))))

Duruyorlar duruyorlar aynı espriyi tekrar tekrar yapıyorlar..Yok kullanma kılavuzuydu yok renkli kupaydı..Biri bir şey söylüyor öbürü arkadan değiştiriyor aynı şeyi bir daha söylüyor..FENERBAHÇE'nin altında daha ço............k ezileceksiniz siz ço...........k..Yazık valla daha tebrik bile etmesini bilmeyenler var!!!

Okumazsın olur biter bu kadar sinirlenecek bir durum yok ayrıca yazdığın cümle'de hiç hoş değildi umarım farkına varmışsındır.
Siz ve Renkdaşlarınızda şuraya kışkırtıcı mesaj yazmasa herhalde her şey hallolacak.
Bırakın kupayı almışız sevinelim.Sevinmeyi pekala biliyoruz biz.
Yahu geçen gün kupa aldınız,sevinmek yerine siz ve bir kaç renkdaşınız geldiniz yine sataştınız.
Yapmayın bunu,yazıktır günahtır.İnsanlar istediği gibi sevincini üzüntüsünü yaşasın,Taraftarlık bu sizin yaptığınız değil bilesiniz.

Fenerbahçeli arkadaşlardan özür dilerim.

Bundan sonra, spor bölümüne, konu açmak hariç, hiç bir şekilde yorum yapmamaya karar verdim.

Üye olsam da mod olsam da bu değişmeyecek.

Tekrar özür dilerim herkesten.

@OnLT haklısın.

Kardeşim, sen değil özür dilemesi gerekenler özür dilesin,
ayrıca sen niye yorum yapmamaya karar verdin, sen tarafsız olduğunu her şekilde ispatladın.
ortamı gereksiz insanlara bırakacaksak hep beraber bıraklım forumu çekilelim köşemize, birileri ortalıkta at koştursun, olmaz böyle.
birileri, taraflı tarafsız herkesi rencide ettiğini bilmeden cahilce yorum yapıyor diye sen niye yorum yazmayı bırakacaksın.
o birileri yüzünden yazmak istemedimiz şeyleri yazıyoruz bizde.
istediğimiz kimsenin kalbi kırılmadan, tebrikleşerek birdahaki sezonu beklemek ama illa rencide edenler çıkıyor işte, bizde onları susturmak için ağır laflar ediyoruz.
Benim ettiğim laflar burda ortamı geren ve herşeyde kendilerince dalga geçmeye çalışan insanlara.
Gerçek Galatasaray taraftarına sözümüz yok.
Gerçek Galatasaray taraftarına her zaman saygımız olacak.

Kimilerine göre her zaman Fenerbahçeli olan suçludur. Diğer insanlar istediği gibi davranır forumda. Bir Fenerbahçeli gelir o konuya. Anında hedef onu gösterir...

Siz ve Renkdaşlarınızda şuraya kışkırtıcı mesaj yazmasa herhalde her şey hallolacak.
Bırakın kupayı almışız sevinelim.Sevinmeyi pekala biliyoruz biz.
Yahu geçen gün kupa aldınız,sevinmek yerine siz ve bir kaç renkdaşınız geldiniz yine sataştınız.
Yapmayın bunu,yazıktır günahtır.İnsanlar istediği gibi sevincini üzüntüsünü yaşasın,Taraftarlık bu sizin yaptığınız değil bilesiniz.
Ben sizlerin yazdığı yorumları nasıl görmemezlikten geliyorsam sizde benim ve renktaşllarımın yaptığı yorumları görmeyin sinirlerinize ve kendinize hakim olamıyorsanız biz ne yapalım şimdi sataşma kelimesini ne ben kabul ederim ne de bir başkası ki biz size yaşamayın demiyoruz fenerbahçe sayfasında doyasıya eğlenin kutlayın kimsede çıkıp bir laf etmez burada bizi şikayet etmek yerine eğlenmenize bakın taraftarlık bu değil.

Kimilerine göre her zaman Fenerbahçeli olan suçludur. Diğer insanlar istediği gibi davranır forumda. Bir Fenerbahçeli gelir o konuya. Anında hedef onu gösterir...
Renkdaşım Sakin olalım lütfen.
Herşey ortada.'ALLAH Var Gam Yok'

--- Mesaj Güncellendi ---

Ben sizlerin yazdığı yorumları nasıl görmemezlikten geliyorsam sizde benim ve renktaşllarımın yaptığı yorumları görmeyin sinirlerinize ve kendinize hakim olamıyorsanız biz ne yapalım şimdi sataşma kelimesini ne ben kabul ederim ne de bir başkası ki biz size yaşamayın demiyoruz fenerbahçe sayfasında doyasıya eğlenin kutlayın kimsede çıkıp bir laf etmez.
Niye sayfamda paylaşayım ki Sevincimi?
Bu konu benim Sayfama açılsaydı oraya yazardık.Ama bir kaç kendini bilmez yine oraya gelir yapardı yapacağını.
Bir çok takımın kötü maçları kötü sonuçları vardır elbet.Ama bunlar insanları kışkırtmak için kullanılmaz.
Geçen Şampiyon olduğunuzda siz kendi Sayfanızdamı sevindiniz?
Bi kaç istisna hariç size sataşan oldumu,Hemen hemen bütün Renkdaşlarım Delikanlı gibi geldi sizi tebrik etti.
Çıkan olayları kınadık,ve maça giden Renkdaşlarım gerçekleri söylediler buradan.
Herkes sinirlerine hakim olamıyor işte,en büyük zaafımız bu ya işte.
'Şampiyon olursun Sevinmeyi bilmeyiz'
'Yeniliriz yeniliğiyi hazmedemeyiz'
'Rakip kupa alır, İnsan gibi sevinmesine müsaade etmeyiz'
Yahu bir Aynaya bakalım,nereye gidiyoruz.
Bu sinir harbi niye?
Vallaha Futboldan soğudum yahu.

Bu futbolun sonunu hiç hayırlı görmüyorum eger bu aşırı fanatizim devam ederse ilerde millet sokagada çıkamaz hangi takımlısın bu sokaktan geçemesinderler allah sonumuzu hayır etsin.

Arkadaşlar sınav çalışıyorum, birazdan mesajlarını okuyup gerekeni yapacağım.

Belki de sorun yoktur.Bilmiyorum.

şu forumu sürekli takip etmesem, bu konuya bakıp fenerli arkadaşların tepkisine hak verebilirdim. ancak yakın geçmişte galatasaray konularında fenerlilerin yazdıkları mesajları çok net hatırlıyorum. sanırım onlar unutmuşlar veya unutmuş gibi yapıyorlar. :)

Sonuç olarak, şunu söylemek istiyorum;

Kazanan, sevinsin.Diğer takım taraftarı eğer edecekse tebrik etsin.

Lütfen konu bundan öteye gitmesin.

Fenerbahçeli arkadaşlardan bir ricam olacak;

Malum, kupayı bir süredir alamıyorsunuz, bundan dolayı bir espiri konusu olacaktır.Lütfen biraz sakin olalım.

Hayırlı geceler arkadaşlar.

şu forumu sürekli takip etmesem, bu konuya bakıp fenerli arkadaşların tepkisine hak verebilirdim. ancak yakın geçmişte galatasaray konularında fenerlilerin yazdıkları mesajları çok net hatırlıyorum. sanırım onlar unutmuşlar veya unutmuş gibi yapıyorlar. :)
Zamanında benimde sizinle sorunlarım oldu.
Ama bu Hareketler ne bize nede size yakışıyordu.
Bir kaç Sağduyu sahibi Renkdaşınız ile biz bütün bunlara sünger çektik.
Ve bu Renkdaşlarınızda ALLAH var sözünü tuttu.
Herkes herkesi kırdı,doğrumudur bu yapılanlar sizce?
Doğru derseniz,devam ediniz.
Yok yanlıştı diyorsanız bugün milat olsun.
Unutalım kırgınlıkları.
Helalleşelim olsun bitsin.

Abartmayın eğleniyoruz şurda , kimsenin kalbini kırmak değil amacımız

Abartmayın eğleniyoruz şurda , kimsenin kalbini kırmak değil amacımız
Konu abartmak değil kardeşim.
Bence konu biraz farklı. Bu sene forumda Fenerbahçeliler hakkında hep dalga geçildi hep ezildi. Adımız herşeye çıktı şikeci olduk. En son terörist vatan haini bile olduk. Anlayacağın üzere bu camia çok gergin.
Siz şampiyon olduğunuzda ilgili konuya bakarsan %90ı tebrik mesajlarıydı. Bizim konuya bakarsan %90ı espri dalga geçme vs. Bırakın da sevinelim.
Espri yapmak isterseniz de yapın ona birşey demiyorum ama bari kendi konunuzda yapın şurayı aynı esprileri yaparak kalabalık etmeyin lütfen.

Konu abartmak değil kardeşim.
Bence konu biraz farklı. Bu sene forumda Fenerbahçeliler hakkında hep dalga geçildi hep ezildi. Adımız herşeye çıktı şikeci olduk. En son terörist vatan haini bile olduk. Anlayacağın üzere bu camia çok gergin.
Siz şampiyon olduğunuzda ilgili konuya bakarsan %90ı tebrik mesajlarıydı. Bizim konuya bakarsan %90ı espri dalga geçme vs. Bırakın da sevinelim.
Espri yapmak isterseniz de yapın ona birşey demiyorum ama bari kendi konunuzda yapın şurayı aynı esprileri yaparak kalabalık etmeyin lütfen.

Kardeşim sizin tepkinizi göstermeniz gereken yöneticileriniz ve başkanınız olmalı sizi bu hale onlar sürükledi , fenerbahçenin suçu olmasa bu hallere düşmezdi taraftarı . Forumda bu sezon fener taraftarıda hiç rahat durmadı , çok gergindi ortam .

Bu konuda da sizi kırma amaçlı bişey yapmadık inan bana , sadece 30 senelik bi zaman diliminden sonra kupayı aldığınız için espiri konusu oldu durum, ama tabiki de tebrikler , maksat biraz gülümsetmekti herkesi .

Kardeşim, sen değil özür dilemesi gerekenler özür dilesin,
ayrıca sen niye yorum yapmamaya karar verdin, sen tarafsız olduğunu her şekilde ispatladın.
ortamı gereksiz insanlara bırakacaksak hep beraber bıraklım forumu çekilelim köşemize, birileri ortalıkta at koştursun, olmaz böyle.
birileri, taraflı tarafsız herkesi rencide ettiğini bilmeden cahilce yorum yapıyor diye sen niye yorum yazmayı bırakacaksın.
o birileri yüzünden yazmak istemedimiz şeyleri yazıyoruz bizde.
istediğimiz kimsenin kalbi kırılmadan, tebrikleşerek birdahaki sezonu beklemek ama illa rencide edenler çıkıyor işte, bizde onları susturmak için ağır laflar ediyoruz.
Benim ettiğim laflar burda ortamı geren ve herşeyde kendilerince dalga geçmeye çalışan insanlara.
Gerçek Galatasaray taraftarına sözümüz yok.
Gerçek Galatasaray taraftarına her zaman saygımız olacak.

Destek için sana da çok teşekkür ederim.

Bıktım artık bu tartışmalardan.

Özür dilememin nedeni ise, ilk başta benim attığım, Fenerbahçe'ye karşı olan mesajlarım.

Sizler görmediniz onu.Pişman olup sildim.

Sonra da hepinizden özür diledim.

Gugumlu espirilerden gına geldi artık Iyiki şampiyon oldu hani yoksa bir altı ay daha facebook ta Güğum fotoğrafları görmeye devam edecektik.

Kupa bazı arkadaşlarda çok ağır gaz yapmış.Gazlarını çıkartmak için yok renkliydi yok kullanma kılavuzuydu falan filan beyin fırtınası yapıyorlar(Beyin bedava).Gaz öyle çıkmaz.Gidin markete maden suyu falan alın.

agjpuwdturkiyekupasi.jpg

Kaynak antu.com

Kardeşim sizin tepkinizi göstermeniz gereken yöneticileriniz ve başkanınız olmalı sizi bu hale onlar sürükledi , fenerbahçenin suçu olmasa bu hallere düşmezdi taraftarı . Forumda bu sezon fener taraftarıda hiç rahat durmadı , çok gergindi ortam .

Bu konuda da sizi kırma amaçlı bişey yapmadık inan bana , sadece 30 senelik bi zaman diliminden sonra kupayı aldığınız için espiri konusu oldu durum, ama tabiki de tebrikler , maksat biraz gülümsetmekti herkesi .

Esprini yaparsın geçersin. Eyvallah. Hepsini alıntı yapamayacağım okuyanlar farkındadır zaten kendince espri olarak nitelendirdiğin o peş peşe attığın rakibini aşşağılayan mesajlar asıl maksadınızı gayet güzel ortaya koyuyor. Mesajlarınızda kendi takımınızın adını büyük, rakip takımın adını küçük harfle başlatınca mutlu mu oluyorsunuz?. Yoksa bahsettiğiniz büyüklük öyle mi oluyor? Rakibinize yok, bari kendinize saygınız olsun. Herkesi gülümsettin! bravo!..

Fenerbahçeyi tebrik ederim bir Galatasaraylı olarak iyi oynadılar tebrikler :)

Fotoğrafta dikkatimi birşey çekti sanrım soldaki alkışlıyan adam yıldırım demirören aynı adam Galatasaraya lig kupasını veririken neden alkışlamadı yada benmi görmedim ?

Geri