2800TL Bütçe

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tabiki de S7 diyecek kadar S7 almalısınız . iPhone , Note 5 vs S6 ile rakip noluyor ...

Düşük ışıkta rezalet kameraları var şuan iPhoneların youtube dan izleyebilirsin ...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S7'yi neden bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz hiç anlamam. Adamlar doğru düzgün yenilik bile yapmadılar. Her zamanki gibi sayılarla oynayıp koydular. S6 ile arasında farkına varabileceğin hiçbir fark yok.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S7'yi neden bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz hiç anlamam. Adamlar doğru düzgün yenilik bile yapmadılar. Her zamanki gibi sayılarla oynayıp koydular. S6 ile arasında farkına varabileceğin hiçbir fark yok.
iPhone'un neresi iyi S7 'den hem S6 ile rakip S7 de küçük farklar olsa bile S7 daha üstün .

-Suya dayanıklı
-Daha iyi ekran
-Soğutma sistemi
-Daha iyi ve gece iyi çekim yapan ön ve arka kamera (2 side f/1.7)
-Daha iyi pil ömrü

iPhonedan üstün olan yerlerinden sadece birkaçı

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
İphone 7 çıkacağı zaman her zamanki gibi liderliği alacak sorun yok :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iPhone'un neresi iyi S7 'den hem S6 ile rakip S7 de küçük farklar olsa bile S7 daha üstün .

-Suya dayanıklı
-Daha iyi ekran
-Soğutma sistemi
-Daha iyi ve gece iyi çekim yapan ön ve arka kamera (2 side f/1.7)
-Daha iyi pil ömrü

iPhonedan üstün olan yerlerinden sadece birkaçı
S6 dedim ben, 6s demedim. Ayrıca samsung ekranları piyasanın en kötüsü.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S6 dedim ben, 6s demedim. Ayrıca samsung ekranları piyasanın en kötüsü.
Samsung'un ekranı kötü filan değil renkler biraz fazla o kadar ama bence gayet hoş , gün ışığı vs.

Apple ve LG'de AMOLED'e geçecek LG galiba AMOLED üretecek IPS yerine .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung'un ekranı kötü filan değil renkler biraz fazla o kadar ama bence gayet hoş , gün ışığı vs.

Apple ve LG'de AMOLED'e geçecek LG galiba AMOLED üretecek IPS yerine .
Bizim evden tüm note serisi geldi geçti. Note 5'i de babam beğenmeyince almadı. Note serisinin müptelası adam Note 5'i beğenmedi ve şuan Note 4 ile devam ediyor. Akrabalarımdan, hatta ailemden S3, S4, S5 modelleri kullananlar oldu. İstisnasız hepsinin ekranı 1 yıl sonra sararıyor, ghost screen oluyor. Babamdaki Note 4'te beyaz ekran açınca resmen facebook ana sayfa silueti var. Durum çubuğunda saat, pil vs hepsinin izi var. Samsung panellerinin genel sorunu bu. Bende olmadı diyen yalancıdır. Herkesin ağzında bir laf var, neymiş siyahı çok güzel gösteriyormuş. Ekranı siyah beyaz mı kullanıyorum ben? Meyve tabağının fotoğrafını çekeyim dedim, renkleri öyle abarttı ki, meyvelerin orijinal hallerinden soğudum. Ekranda görünenle gözümün gördüğü arasında 20 ton fark var nerdeyse. Göz boyayan, çabuk sararan, beyazı da krem rengi olarak gösteren piyasanın en dandik ekranlarıdır Samsung panelleri.
Bizim eve ben G2 alana kadar LG girmedi. Yıllardır Samsung alır bizimkiler. Hep de kavga ederim. Yazık günahtır, o kadar para boşa gidiyor. Yeğenime de A5 2016 model almışlar bakalım onun ekranı, performansı ne kadar dayanacak..

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
İphone 7'yi bekle dostum ondan sonra al. Ayrıca s7 Eylül'e kadar 2100-2000 olur.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bizim evden tüm note serisi geldi geçti. Note 5'i de babam beğenmeyince almadı. Note serisinin müptelası adam Note 5'i beğenmedi ve şuan Note 4 ile devam ediyor. Akrabalarımdan, hatta ailemden S3, S4, S5 modelleri kullananlar oldu. İstisnasız hepsinin ekranı 1 yıl sonra sararıyor, ghost screen oluyor. Babamdaki Note 4'te beyaz ekran açınca resmen facebook ana sayfa silueti var. Durum çubuğunda saat, pil vs hepsinin izi var. Samsung panellerinin genel sorunu bu. Bende olmadı diyen yalancıdır. Herkesin ağzında bir laf var, neymiş siyahı çok güzel gösteriyormuş. Ekranı siyah beyaz mı kullanıyorum ben? Meyve tabağının fotoğrafını çekeyim dedim, renkleri öyle abarttı ki, meyvelerin orijinal hallerinden soğudum. Ekranda görünenle gözümün gördüğü arasında 20 ton fark var nerdeyse. Göz boyayan, çabuk sararan, beyazı da krem rengi olarak gösteren piyasanın en dandik ekranlarıdır Samsung panelleri.
Bizim eve ben G2 alana kadar LG girmedi. Yıllardır Samsung alır bizimkiler. Hep de kavga ederim. Yazık günahtır, o kadar para boşa gidiyor. Yeğenime de A5 2016 model almışlar bakalım onun ekranı, performansı ne kadar dayanacak..
Kardes sen fazla abartıyon S6 ya kadar bende senin gibi samsung kotulerdim ama artık duzeltti kendini .

Samsungu az yerin dibine sokmadım .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Cam+metal kasaya geçince düzeltti algısı oluştu ama ekranın düzeldiği yok. Kasa kalitesi düzeldi sadece. Onda da arka camları çabuk kırılıyor.

samet131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iphone bence aşırı gereksiz bir telefon android geliştirilebilir ve rahat geniş bir kullanım alanı sunuyor ios hep kısıtlı hep kısıtlı para israfı ama yine sen bilirsin

yunus789

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bir telefona o kadar vermeni tavsiye etmem ama illa alıcam diyosan s7 al.