Mehmet Ali Küsbeci
Öğrenci

- Reaksiyon puanı
 - 0

2800tl bütçem var samsung galaxy s7 mi yoksa iphone 6s mi almalıyım ?

2 side üst seviye telefonlar bu hangi isletim sistemini kullanmak istediğine bağlı bana kalırsa iphone almalısınız ama yinede forumdan farklarına bakabilirsin2800tl bütçem var samsung galaxy s7 mi yoksa iphone 6s mi almalıyım ?
Ee kamera için miTabiki de S7 diyecek kadar S7 almalısınız . iPhone , Note 5 vs S6 ile rakip noluyor ...
Düşük ışıkta rezalet kameraları var şuan iPhoneların youtube dan izleyebilirsin ...
Kardes 6S dedigim gibi Note 5 ve S6 rakibi S7 ile bir tutulamaz ille iOS diyosan ayrı tabikide.Ee kamera için mi![]()
iPhone'un neresi iyi S7 'den hem S6 ile rakip S7 de küçük farklar olsa bile S7 daha üstün .S7'yi neden bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz hiç anlamam. Adamlar doğru düzgün yenilik bile yapmadılar. Her zamanki gibi sayılarla oynayıp koydular. S6 ile arasında farkına varabileceğin hiçbir fark yok.
S6 dedim ben, 6s demedim. Ayrıca samsung ekranları piyasanın en kötüsü.iPhone'un neresi iyi S7 'den hem S6 ile rakip S7 de küçük farklar olsa bile S7 daha üstün .
-Suya dayanıklı
-Daha iyi ekran
-Soğutma sistemi
-Daha iyi ve gece iyi çekim yapan ön ve arka kamera (2 side f/1.7)
-Daha iyi pil ömrü
iPhonedan üstün olan yerlerinden sadece birkaçı
Merhaba,2800tl bütçem var samsung galaxy s7 mi yoksa iphone 6s mi almalıyım ?
Samsung'un ekranı kötü filan değil renkler biraz fazla o kadar ama bence gayet hoş , gün ışığı vs.S6 dedim ben, 6s demedim. Ayrıca samsung ekranları piyasanın en kötüsü.
Bizim evden tüm note serisi geldi geçti. Note 5'i de babam beğenmeyince almadı. Note serisinin müptelası adam Note 5'i beğenmedi ve şuan Note 4 ile devam ediyor. Akrabalarımdan, hatta ailemden S3, S4, S5 modelleri kullananlar oldu. İstisnasız hepsinin ekranı 1 yıl sonra sararıyor, ghost screen oluyor. Babamdaki Note 4'te beyaz ekran açınca resmen facebook ana sayfa silueti var. Durum çubuğunda saat, pil vs hepsinin izi var. Samsung panellerinin genel sorunu bu. Bende olmadı diyen yalancıdır. Herkesin ağzında bir laf var, neymiş siyahı çok güzel gösteriyormuş. Ekranı siyah beyaz mı kullanıyorum ben? Meyve tabağının fotoğrafını çekeyim dedim, renkleri öyle abarttı ki, meyvelerin orijinal hallerinden soğudum. Ekranda görünenle gözümün gördüğü arasında 20 ton fark var nerdeyse. Göz boyayan, çabuk sararan, beyazı da krem rengi olarak gösteren piyasanın en dandik ekranlarıdır Samsung panelleri.Samsung'un ekranı kötü filan değil renkler biraz fazla o kadar ama bence gayet hoş , gün ışığı vs.
Apple ve LG'de AMOLED'e geçecek LG galiba AMOLED üretecek IPS yerine .
Kardes sen fazla abartıyon S6 ya kadar bende senin gibi samsung kotulerdim ama artık duzeltti kendini .Bizim evden tüm note serisi geldi geçti. Note 5'i de babam beğenmeyince almadı. Note serisinin müptelası adam Note 5'i beğenmedi ve şuan Note 4 ile devam ediyor. Akrabalarımdan, hatta ailemden S3, S4, S5 modelleri kullananlar oldu. İstisnasız hepsinin ekranı 1 yıl sonra sararıyor, ghost screen oluyor. Babamdaki Note 4'te beyaz ekran açınca resmen facebook ana sayfa silueti var. Durum çubuğunda saat, pil vs hepsinin izi var. Samsung panellerinin genel sorunu bu. Bende olmadı diyen yalancıdır. Herkesin ağzında bir laf var, neymiş siyahı çok güzel gösteriyormuş. Ekranı siyah beyaz mı kullanıyorum ben? Meyve tabağının fotoğrafını çekeyim dedim, renkleri öyle abarttı ki, meyvelerin orijinal hallerinden soğudum. Ekranda görünenle gözümün gördüğü arasında 20 ton fark var nerdeyse. Göz boyayan, çabuk sararan, beyazı da krem rengi olarak gösteren piyasanın en dandik ekranlarıdır Samsung panelleri.
Bizim eve ben G2 alana kadar LG girmedi. Yıllardır Samsung alır bizimkiler. Hep de kavga ederim. Yazık günahtır, o kadar para boşa gidiyor. Yeğenime de A5 2016 model almışlar bakalım onun ekranı, performansı ne kadar dayanacak..