28 Weeks Later

Walleq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence film fena değildi. Tamam gerçi bu filmde daha fazla kan, daha fazla vahşet vardı ama ilk filme göre daha hareketli ve konu olarak dolu olması filmin artısıydı. En hoşlanmadığım yanı Şafak Movieplex deki ses sistemlerini sonuna kadar zorlamasıydı. Yönetmenin korku efekti olarak yüksek ses patlamalarını sık sık kullanmasından dolayı bende sık sık zıplar vaziyetteydim. (Sinema da izleyeceklere Uyarı: Kulak için tedavi gerektirebilir.)

duke09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
28 Days Later filmini izlediğimde senaryonun da 28 günde yazıldığınız farkettim. Oldukça aceleye getirilmiş bir kurgu, mantık hataları ve Resident Evil'den yapılan aynen alıntılar. (Bknz: Resident Evil I-II'de Milla Jovovich hastanede gözünü açar ve sokağa fırlar. 28 Days Later'da aynı sahne mevcut.)
Yıldız vermek gerekirse benden 3 yıldız alır. Yani zaman öldürmek için izlenebilir.

28 Weeks Later'ın devam filmi olduğundan şüpheliyim ama görünüşe göre enfeksiyon tüm dünyaya yayılıyor. Açıkçası beni sıkar. |)

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sadece şunu söylecegim ileri derecede ingiltere tanıtımı ve propagandası var film vasat bile değil açıkca söyleyeyim size. Fantastik dörtlü gümüş sörfçüyü şiddetle tavsiye ediyorum herkese direk es geçin bu filmi izlemek için zaman bile ayırmayın imdb notu tamamen ingilizlerin ülke tanıtımı için verdikleri bir oy ...