Tom Hardy
Profesör
Arkadaşlar, 10fastfingers adlı siteden test yaptım bir zaman. 28 dks çok mu kötü emin değilim; bu arada hayatımda fazla bilgisayar kullanmadım, 2 yıl bile etmez.
Son düzenleme:
ben 36 yapıyomArkadaşlar, 10fastfingers adlı siteden test yaptım bir zaman. 28 dks çok mu kötü emin değilim, bu arada hayatımda fazla bilgisayar kullanmadım, 2 yıl bile etmez.
ne zamandır pc kullanıyorsun?ben 36 yapıyom
2016 Haziran'dan beri ama benim klavyem biraz kötüne zamandır pc kullanıyorsun?
dediğim gibi, 2 yıl anca olmuştur ama 4 yıldır kullansaydım 50 bile olurdu bence.Fena değil, geliştirilebilir
boş verilecek bir şey değil. ben daha hızlı yazmak istiyorum.Zabıt katibi mi olacaksın? Kötüse, kötü. Boş ver.
Adam haklı beyler dağılınZabıt katibi mi olacaksın? Kötüse, kötü. Boş ver.
bence haklı değil.Adam haklı beyler dağılın
abi sen kaç dks yapıyorsun?Baya kötü hemde. 28 ne la elinde kaplumbağa genleri mi var hacı.
Ciddi soruyorum hızlı yazınca ne olacak? Çok önemli işlerin mi var? Zaman kaybı mı oluyor?bence haklı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi sen kaç dks yapıyorsun?
Zaten 0 hata yapmaya çalışıyorum ve 0 hata yapıyorum.Biraz da imlaya çalış, yazım hatalarını düzelt.
Cümleye büyük harfle başlanır. Yazım hatalarına/kurallarına da dikkat edelim.zaten 0 hata yapmaya çalışıyorum ve 0 hata yapıyorum.![]()
neden gereksiz buluyorsun?????????Bazı gereksiz şeyler denemeye de takmaya da değmez, bilir misin?
Yaratıyor. Siber güvenlik, kodlama/programlama...Hızlı yazmak hayatında büyük bir başarı / büyük bir devrim yaratmayacak
Buraya girenler zaman öldürmek için giriyor, forum'a girince kendini geliştiremiyorsun diye bir kural yok.Buralarda zaman kaybetmesin
28 ne la elinde kaplumbağa genleri mi var hacı.
abi anca 2 yıl bilgisayar kullandım sana yavaş gelebilir ama durum öyle değil.fazla bilgisayar kullanmadım, 2 yıl bile etmez.
Zaten öyle bunu inkar eden kim?(büyük bir başarı yaratacak diyen kim?)Hızlı yazmak hayatında büyük bir başarı / büyük bir devrim yaratmayacak
Onu bi kere bende denemiştim ilk denemede 34 2.de 36 dks almıştım.Arkadaşlar, 10fastfingers adlı siteden test yaptım bir zaman. 28 dks çok mu kötü emin değilim; bu arada hayatımda fazla bilgisayar kullanmadım, 2 yıl bile etmez.
120abi sen kaç dks yapıyorsun?
abi ama şöyle bir durum var kaç kere diyeceğim ben pc kullanalı toplam 2 yıl bile etmez.Onu bi kere bende denemiştim ilk denemede 34 2.de 36 dks almıştım.
E benimde 3-3.5 falanabi ama şöyle bir durum var kaç kere diyeceğim ben pc kullanalı toplam 2 yıl bile etmez.
ben 3.5 yıl kullansaydım kesin 36 dks yazmıştım ama 2 yıldan az kullandığım için düşük dks ye sahibim.E benimde 3-3.5 falan