27 Yaşındaki AutoCAD Hala Hızlı

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Bir analiz şirketi, AutoCAD'in 2010 ve 2007 sürümleri arasındaki performans farklarını araştırdı. İşte programın yeni sürümünün özellikleri ve performans artışı listesi.

Analiz şirketi olan Cambashi Limited tarafından yürütülen araştırma, AutoCAD 2010 ve AutoCAD 2007 yazılımları kullanılarak belirli görevleri yerine getirme sürelerini karşılaştırdı. Araştırmanın sonuçları, programın 2010 sürümünü kullanımının  önemli ölçüde performans sağladığı ortaya çıktı. 27 yaşında olan bu yazılım sürekli gelişmeye devam ediyor. AutoDesk firmasının, AutoCad 2010'a koyduğu ve araştırmanın esas konusu olan özelliklerden bazıları ise şunlar;
  • Kullanıcılar yüzleri, kenarları ve köşeleri iterek ve çekerek hayal edilebilen hemen hemen her şekli yaratmalarına olanak sağlayan yeni serbest-biçimli tasarım araçlarını sunuyor. Serbest biçimli modelleme özelliği verimliliği yüzde 62 artırıyor.
autocad_2010_background1260799730.jpg
  • Başka sistemlerden yeni PDF'ler, destekleyici dosyalar taşıma özelliği ile AutoCAD 2010'un diğer yayıncılık özellikleri tasarım ekibiyle iki yönlü iletişimi kolaylaştırıyor ve bu da verimlilikte yüzde 43 artışa sebep oluyor.
  • AutoCAD 2010 tasarımcıların nesneler arasındaki sürekli ilişkiyi tanımlamalarına olanak tanıyan parametrik çizim araçlarını sunuyor. Bu araçlar kullanıcıların 3 boyutlu çizimlerde yüzde 35 daha fazla verimlilik elde etmelerine olanak sağlıyor.
:: AutoCAD 2010'u kullanma şansınız oldu mu? Yapılan araştırmayla ilgili fikriniz nedir?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
AutoCAD eski versiyonlarına göre hızlı olabilir ama 10'da 1 boyutlarda çok çeşitli alternatifleri var. AutoCAD isim olmuş.

Dj_Neron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben makine bölümü okuduğum için mecbur kullanacağım bakalım nasıl bir fark var 2007 ile 2010 arasında :D

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
adamlar yıllardır bu işin içinde altarnatifleri olması zaten gerekiyor da autocad gibisi varmı ona bakmak lazım

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Profesyonel, orjinal, autocad ve inventör kullanıcısıyım. Bahsedilenler üzerine aklınıza gelebilecek bütün 2D ve 3D programları kullandım.

Autocad üzerine program yok .

Özelikle mekanik tasarımlar için Autocad mechanical bambaşka .

Yalnız şunuda belirteyim 3dsmax yerine modellemede Rhinoceros tek kelimeyle muhteşem .

force

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
autocad 2010 surumunu bir yildir kullaniyorum ve genel olarak elde ettigim eksiklik undo redo islemlerinde cok buyuk gecikmeler yasamasi ozellikle 2009 ve 2004 e kadar surumlerde 2010 kadar gecikme yasamiyor daha erken cozuluyordu acilen 2010 da bu surume patch cikarmasi lazim autodesk firmasinin

autocad 2010 programini core i7 islemcilerde test ettigim halde hala cok asiri bir hizlanma yasayamiyorsunuz yani cok buyuk boyutlu cizimlerde kasilma yasiyoruz sanirim rahat rahat autocad icin core i 20 lazim

:D

http://www.md-t.org

gecew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yeni i7 950 işlemcili ve nvidia nın quadro fx580 ekran kartlı pc aldım autocad 2010 64 bit ve nvidia hızlandırıcısını kurup bi deneyeceğim sonuçları yazarım :)

gozde çam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AutoCAD eğitimine, tüm mühendis, mimar, tasarımcı, tekniker ve teknisyenler katılabilirler. Makine, inşaat, harita, elektrik, elektronik ve tekstil mühendisleri ile iç mimarlar ve peyzaj mimarları AutoCAD programına hakim olmalıdır. Bununla beraber çizim yardımcısı olarak çalışmak isteyenler de bu eğitime katılabilir.eğitimin alınacağı en iyi yer kesinlikle bilişim eğitim merkezi öneririm arkadaşlar.teknik eğitimlerde daha iyi bir kurumdan eğitim almadım bugune kadar.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
AutoCAD eğitimine, tüm mühendis, mimar, tasarımcı, tekniker ve teknisyenler katılabilirler. Makine, inşaat, harita, elektrik, elektronik ve tekstil mühendisleri ile iç mimarlar ve peyzaj mimarları AutoCAD programına hakim olmalıdır. Bununla beraber çizim yardımcısı olarak çalışmak isteyenler de bu eğitime katılabilir.eğitimin alınacağı en iyi yer kesinlikle bilişim eğitim merkezi öneririm arkadaşlar.teknik eğitimlerde daha iyi bir kurumdan eğitim almadım bugune kadar.
ben işletme mezunuyum ve öğrenmek istiyorum?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Vaktinde bir cd ye çektirdim yükledim ama kullanmakta öğrenmekte nasip olmadı.