Tesekkur ederim ilginiz icin ama bi ricam olucakti kasa pencereli olursa daha iyi olur benim icin birde makul fiyat olursa cok daha iyi olurMerhaba bence sistem güzel kasa olarak bunu tavsiye ederim CORSAIR CARBIDE SERİSİ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA biraz daha pahallı ancak kasa uzun süre kullanılıyor sonuçta iyi birşey olsun![]()
Tesekkur ederim ilginiz icin ama bi ricam olucakti kasa pencereli olursa daha iyi olur benim icin birde makul fiyat olursa cok daha iyi olur![]()
Peki zalman z3 plus guc kaynaksiz alip harici guc kaynagi alsam daha uygun olmazmi ? Varmi bi oneriniz
Peki zalman z3 plus guc kaynaksiz alip harici guc kaynagi alsam daha uygun olmazmi ? Varmi bi oneriniz
Peki 650 w cok degilmi gtx750 ti olan bir sistem icin 550 w yetmezmi ?Şahsen o kasayı pek beğenmedim bence corsair alın corsair kasalar kalitelidir parasına değer içindeki psu da +80 sertifikalı sorun çıkartmaz.
Peki 650 w cok degilmi gtx750 ti olan bir sistem icin 550 w yetmezmi ?
İlersi için daha iyi ilerde kart upgrade etmek istediğinizde düşük psu engeline takılmazsınız önceki mesajda dediğim gibi kasa uzun süreli kullanılır bu yüzden iyi alınmalıdır isterseniz bahsettiğiniz kasayıda alabilirsiniz tercih meselesidir .
![]()
Bu nasıl iyimi?