250tl mekanik set

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan No.1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

No.1

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Selamlar;
Yeni klavye ve mouse almayı düşünüyorum. Aradıklarım; (Klavye)
  • Gerçek mekanik
  • Farklı animasyonlar
  • Yumuşak tuşlar
  • Hızlı geçiş efektleri
  • Rgb aydınlatma
(Mouse)
  • Rgb aydınlatma
  • Yüksek DPI
  • Program üstünden farklı tuşa farklı görev atama.
Aslında aklımda çok hoşuma giden modeller var ama size de sormak istedim.Not:Aynı marka olmalı.
Ben bunları düşündüm;
Gamepower warlock
Gamepower bane
Ne düşünüyorsunuz bu set hakkında?

No.1

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Hocam bu set istediğim özelliklerde değil?
Ben farklı renk seçenekleri istiyorum.
Peki Gamepower bane Gamepower Bane Siyah Gaming Mouse - incehesap.com
Ve james donkey 616 James Donkey 616 Mem-Mechanical RGB Oyun Klavyesi - İngilizce Q - incehesap.com
Nasil olur?Mouse gamepower kotudur diye dusunmeyin.Bir inceleyin.Bu ikisini alsam nasıl olur?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Hocam bu set istediğim özelliklerde değil?
Ben farklı renk seçenekleri istiyorum.
Peki Gamepower bane Gamepower Bane Siyah Gaming Mouse - incehesap.com
Ve james donkey 616 James Donkey 616 Mem-Mechanical RGB Oyun Klavyesi - İngilizce Q - incehesap.com
Nasil olur?Mouse gamepower kotudur diye dusunmeyin.Bir inceleyin.Bu ikisini alsam nasıl olur?
Hocam birde gamepower warlock çok güzel geldi.Red switch.Ve çok sağlam gozukuyor.Neden kalitesiz?

Gamepower markasini arastirdim ve dediginiz gibi.Güzel değil.Ama mouse için şans vericem.
Sizce gamepower bane+James donkey 610 nasıl olur?

Son düzenleme:

No.1

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Son olarak şöyle düşünuyorum;
Screenshot_2018-07-02-12-45-16.png

Son olarak şöyle düşünuyorum;
Screenshot_2018-07-02-12-45-16.png
Son attigim liste nasil?

Son düzenleme:

Emirhan TÜRKk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
James donkey ürünleri EF-SA-NE.İstediğini gözün kapalı alabilirsin.Mouse o fiyata daha ışıklı mışıklı ürünler var ama James donkey 112 gayet sağlam.Ayrıca ışıklandırması Iron man'e benzetilmiş buda sade ama agresif bir görünüm sunuyor.Yani mouse güzel.Gelelim klavyeye.Senin klavyeden aradığın özellik ne?Eğer ışıkları,animasyonları çok kaliteli olsun dersen james donkey 616 al derim.Bu klavye mekanik değil,mekanik hisli de değil.Yarı-mekanik.Ama daha profesyonel bir şey olsun dersen 610 derim ben.Bunun da ışıklandırması,animasyonları güzel fakat 616'da daha güçlü.Ama ben olsam 610+112 alırım. :);)

@mttzn sen ne dersin?

Son düzenleme:

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Öncelikle kusura bakmayın geç gördüm. Gamepower ve James Donkey 610'da elimde mevcut 1 ay kadar ikisini de kulladım. Başımı kaldırırsam bir inceleme gelecek iki ürüne de neyse konumuza dönelim dilersen. Aradığın özelliklerde RGB yazmışsın ama iki klavyede RGB değil. Çok kaliteli sayılmaz işini görür ama. Trust GXT 890 Cada tavsiye edebilirim şu sıralar bunun üzerinden çalışıyorum mouse olarak yanına uyguna bulabilirsen Trust GXT 188 Laban alabilirsin.

Resmim.NET - Forumda problem var yetkililerin bilgilerine 15dkdır fotoğraf yüklemeye uğraşıyorum!!

avJYaO.jpg

Son düzenleyen moderatör:

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Öncelikle kusura bakmayın geç gördüm. Gamepower ve James Donkey 610'da elimde mevcut 1 ay kadar ikisini de kulladım. Başımı kaldırırsam bir inceleme gelecek iki ürüne de neyse konumuza dönelim dilersen. Aradığın özelliklerde RGB yazmışsın ama iki klavyede RGB değil. Çok kaliteli sayılmaz işini görür ama. Trust GXT 890 Cada tavsiye edebilirim şu sıralar bunun üzerinden çalışıyorum mouse olarak yanına uyguna bulabilirsen Trust GXT 188 Laban alabilirsin.

Resmim.NET - Forumda problem var yetkililerin bilgilerine 15dkdır fotoğraf yüklemeye uğraşıyorum!!

avJYaO.jpg
İletildi :)

No.1

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Son attigik

avJYaO.jpg
Cok tesekkurler,letgoda 130tl sn rw3 7.1 aldim.Ve 220tl butce kaldi.enn fazla 250.Bu fiyata klavye mouse onerir misin?

Yani almadim da alacagim.Neyse bisey yazmaniza gerek yok suan.

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Son attigik

Cok tesekkurler,letgoda 130tl sn rw3 7.1 aldim.Ve 220tl butce kaldi.enn fazla 250.Bu fiyata klavye mouse onerir misin?

Yani almadim da alacagim.Neyse bisey yazmaniza gerek yok suan.
Fare olarak Centaur'a bak.