2500TL bütçe ile iş için laptop tavsiyesi.

orkunt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inşaat mühendislik işiyle uğraşıyorum. Bilgisayarı yenileme zamanı geldi. 2500TL ye kadar. iyi bir laptop arıyorum. Autocad, Archicad, Arcon mimari ve corel çalışıyoruz genelde. Bunları rahat kaldıracak, arada keyif için oyun yükleyip oynacağım bir tavsiye istiyorum. Klavye de numpad olmalı (çizimler için), Görseliği kötü olmamalı müşteri imajı için. Bu yüzden Monster önermeyin lütfen.. Forum da genel olarak MSI ve Lenova öneriliyor. Asus ta olabilir. Şimdiki laptop Sony Vaio memnumdum uzun yıllar götürdü. 2500TL ye en iyi F/P ürünü nedir? Şimdiden teşekkürler.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Apache model ismi, i5 i7 ve SSD ekli olan modellerin seri numaraları farklı oluyor. Farklı i7 işlemcili modeller de var. Bunlarında seri numaraları farklı. Sizin gösterdiğiniz modelin işlemcisi az daha iyi.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
işlemci olarak çok az daha iyi.

Lenovonun o modelinde çift ekran kartı var. SLi destekli oyunlar da GTX860M ekran kartı kadar performans verecektir. SLinin getireceği birtakım sorunlarda olacaktır. Daha fazla ısınma ve daha fazla güç tüketimi gibi.

orkunt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun çok önemli değil. Zaten evde PS var. Performans çok önemli ama mimari programlarda kasılma yapmasın, takılmasın. İlgin için teşekkürler

VEYSER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

orkunt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilgine sağol ama o kadara çıkamam.