2500 TL' ye hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Merhabalar arkadaşlar maksimum 2500 TL ye telefon almayı düşünüyorum. Telefonda olması gerekenler 2 sim + hafıza kartı yuvası yani 3 slot olması lazım, kamera ve bataryasınında iyi olması tercihim. Aklımdaki cihazlar xiaomi redmi note 8 ve xiaomi redmi note 9s (9s fiyat olarak biraz yüksek ama değer mi?) bunlar. Huawei, oppo, xiaomi dan başka önereceğiniz telefon var mıdır? Teşekkür ederim...

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
bütçeyi az arttırın veya geçenlerde realme 7 2600 mü ne olmuştu hb de yine olursa kaçırma realme 7 almanı öneririm

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Oppo A52, Oppo A72 ve Oppo A73 düşünebilirsiniz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhabalar arkadaşlar maksimum 2500 TL ye telefon almayı düşünüyorum. Telefonda olması gerekenler 2 sim + hafıza kartı yuvası yani 3 slot olması lazım, kamera ve bataryasınında iyi olması tercihim. Aklımdaki cihazlar xiaomi redmi note 8 ve xiaomi redmi note 9s (9s fiyat olarak biraz yüksek ama değer mi?) bunlar. Huawei, oppo, xiaomi dan başka önereceğiniz telefon var mıdır? Teşekkür ederim...
Aklındaki cihazları salla.Bütçeyi biraz arttırıp Realme 7 alabilirsin.Bütçeyi arttıramam dersen ikinci el P20 pro al geç.

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
bütçeyi az arttırın veya geçenlerde realme 7 2600 mü ne olmuştu hb de yine olursa kaçırma realme 7 almanı öneririm
Olduktan yarım saat sonra fiyatı 2.900₺'ye çıkardılar.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Realma 7 de nfc yok kızılötesi yok suya dayanıklılık yok işlemci mediatek (mediatek olanları sevmiyorum) böyle olunca onu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklındaki cihazları salla.Bütçeyi biraz arttırıp Realme 7 alabilirsin.Bütçeyi arttıramam dersen ikinci el P20 pro al geç.
2. El P20 pro yok olsa ama tek hatlı olduğu için de almam

Oppo A52, Oppo A72 ve Oppo A73 düşünebilirsiniz.
Teşekkür ederim ama bu cihazlar tek hatlı bana 3 slotlu yani çift hat+hafıza kartı takılan cihaz lazım

Son düzenleme:

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
bu fiyatta suya dayanıklılık mı arıyorsunuz sadece poco x3 de var o da sıçramalara karşı falan
Note 8 de de sıçramalara karşı var o kadar olsa bile iyi olur diye düşünüyorum

Sizce note 8 mi note 9s mi?

Son düzenleme:

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Sizce note 8 mi note 9s mi?
Note 9S tabii ki.

Bütçeyi arttırabiliyorsanız Realme 7 öneririm çift hat + microSD kart takılabiliyor ayrıca MediaTek diye ön yargılı olabilirsiniz ama Helio G95 MediaTek'in orta segmentteki iyi işlemcilerinden bir sorun olmaz.

Ekli dosyalar

• card-9a31cd4301.jpg
    card-9a31cd4301.jpg
    35.8 KB · Görüntüleme: 120

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Note 9S tabii ki.

Bütçeyi arttırabiliyorsanız Realme 7 öneririm çift hat + microSD kart takılabiliyor ayrıca MediaTek diye ön yargılı olabilirsiniz ama Helio G95 MediaTek'in orta segmentteki iyi işlemcilerinden bir sorun olmaz.
Teşekkür ederim ama 9s bana daha yakın geldi kızılötesi var su sıçramalara karşı koruma ve bildirim ışığı var görünüyor özelliklerde bunları da düşündüğüm zaman bana daha mantıklı geldi 64 gb versiyonunu alırım hafıza kartı mıda takarsam süper olur.

Burda bir bilgiye ihtiyacım var İthalatçı garantili şeklinde alsam 2 sim de çalışır mı? Telefonculara sordum çalışmıyormuş onlardaki acaba migros vs gibi yerlerdekilerde öyle mi?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Teşekkür ederim ama 9s bana daha yakın geldi kızılötesi var su sıçramalara karşı koruma ve bildirim ışığı var görünüyor özelliklerde bunları da düşündüğüm zaman bana daha mantıklı geldi 64 gb versiyonunu alırım hafıza kartı mıda takarsam süper olur.
Rica ederim.

Burda bir bilgiye ihtiyacım var İthalatçı garantili şeklinde alsam 2 sim de çalışır mı? Telefonculara sordum çalışmıyormuş onlardaki acaba migros vs gibi yerlerdekilerde öyle mi?
O dediğiniz sahibinden gibi garantisiz satan yerlerde sonrada IMEI atma gibi durumlar olduğu için oluyor garantili güvenilir bir yerden alırsanız sorun çıkmaz 2 sim de çalışır.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
GM 9 Pro. 2 simi var 1 hafıza. Tam hir F/P telefonu.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Bütçenizi arttırıp Realme 7 alabilirsiniz.