2500 TL telefon önerisi

gizli kullanıcı1

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Alıcam telefon garantili olmalı beni üzmemeli garantisi
Fazla oyun oynamam sosyal medyada çok takılıyorum bu kadar
Aklımda Samsung A8+ ve A7 2018 modelleri vardı

engineer35

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Garanti olarak üzmeyecek firma yok gibi,
Huawei biraz daha iyi ama Samsung ve diğerleri hemen hemen aynı.

Örnek olarak yeni yaşanan bir olay.
Servise ekran akması problemi ile gönderilen Samsung A7 modeli kullanıcı hatası olarak geri çevrilmiş ve büyük bir meblağ istenmiş onarım için.

Bahsettiğiniz modeller orta sınıf.

2500 TL'ye Snapdragon 845 işlemcili Pocophone F1 alın, size her yönden yeterli olacak bir telefon.
2200 TL'ye Kirin 970 işlemcili Honor Play modeli de oldukça başarılı.

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Alıcam telefon garantili olmalı beni üzmemeli garantisi
Fazla oyun oynamam sosyal medyada çok takılıyorum bu kadar
Aklımda Samsung A8+ ve A7 2018 modelleri vardı

Bence samsungdan uzak dur. Apple da çok pahalı fiyatına değmez. Bence sen Xiaomi note 7 al veya note 6 pro al. Olmadı Poco f1 al ama bu model ithalatçı garantili. Gerçi aldığımız telefonlarda tr garantisi olsa dahi senede 1 en fazla 2 sıkıntı oluyor ondada bize kakalıyorlar. Yani bence poco al üzmez seni.

04İbrahim04

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Bende bu forum üyelerini anlamıyorum arkadaş,adam diyor oyun oynamam sosyal medyada takılırım bu adama büyük ekranlı telefon lazım sosyal medyada takılıcagı için kamerası güzel telefon lazım snapdragon 845 işlemciyle ne yapacak ??
Kardeşim a8plus güzel bir telefon önde çift kamerası çok güzel bataryası da günü hayli hayli kurtarıyor fakat arka kamerası kötü bence.Birde mate 20 lite güzel o fiyat bandına bulabilecegin premium hisli güzel telefonlar

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Bende bu forum üyelerini anlamıyorum arkadaş,adam diyor oyun oynamam sosyal medyada takılırım bu adama büyük ekranlı telefon lazım sosyal medyada takılıcagı için kamerası güzel telefon lazım snapdragon 845 işlemciyle ne yapacak ??
Kardeşim a8plus güzel bir telefon önde çift kamerası çok güzel bataryası da günü hayli hayli kurtarıyor fakat arka kamerası kötü bence.Birde mate 20 lite güzel o fiyat bandına bulabilecegin premium hisli güzel telefonlar
Aslında poconun da kamerası kötü değil: Çok iyi fiyatına göre...ekranı da 6”. Sosyal medya için gayet iyi geliyor. 845 te bonus olsun.

Ama haklısın. Pocophone öneren önersin de sadece sosyal medya için almak isteyen birine asıl özelliğin işlemci olmasını söylemek yanlış olur.

Melih B.

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Ekonomik, iyi iş görecek ve garanti açısından güvenilir olarak P Smart 2019, amiral gemileri ile yarışsın derseniz Poco F1...