Ataberk Karakaş
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Aralarındaki fark nedirKasayı Zalman Z3 Plus yapmanız öneririm onun dışında sorun yok
Tamamdir anakart hakkında ne düşünüyorsunuz ram kapasitesi nedir ve oyun için uygunmudur ?ZM-T1 tek fanla geliyor ve küçük bir kasa ilerde sorun çıkartabilir. Z3 PLus ise 5 fanla geliyor hava akışı çok daha iyi, daha kaliteli ve ilerisi için daha uygun.
Eyvallah dostumGüzel anakart 4 slotlu ve 64 GB ram destekliyor. Oyun için uygundur.
Merhaba hocam.Bende aynı sistemi almaya karar verdim ama servislik bir durumu olursa ne yapacağım Eskişehir'de?Ayrıca Optik Okuyucu istiyorum oyunlarımı yükleyebilmek için.Ne uyarbu sisteme?Güzel anakart 4 slotlu ve 64 GB ram destekliyor. Oyun için uygundur.
Suan sinerji de 985 tl rx 480 maaşım yatmış olsaydi şuan alırdım hemenMerhaba hocam.Bende aynı sistemi almaya karar verdim ama servislik bir durumu olursa ne yapacağım Eskişehir'de?Ayrıca Optik Okuyucu istiyorum oyunlarımı yükleyebilmek için.Ne uyarbu sisteme?
Kart bitmişSistemin son hali
Suanki kurdugum zaten temsili sistemi 10 temmuzda alacagm icin braz daha ucuzlar hemde ozel tasarim cikarAz daha sabredip özel tasarım alın bence. Referans tasarım pek iyi değil. Hem stok sıkıntısı olmaza o zaman alırken.