En düşük 2844₺Arkadaşlar herkese iyi forumlar,
Başlıkta belirttiğim gibi 2500tl limitim var.
Bu tutara masaüstü bilgisayar alacam.
Monitör, klavye, fare dahil bilgisayar önerilerinize açığım.
Teşekkür ederim.
Bunun fiyatı şuan 3.200 TL, eski fiyat yokBunuincelemenizi öneriyorum.
Ekran kartı olmaması kötü olmuş
Kusura bakmayın fiyatına bakmadım sadece videoya bakmıştım.Bunun fiyatı şuan 3.200 TL, eski fiyat yok![]()
Neden İzoly öneriyorsunuz? Alıp memnun mu kaldınız?Bunu incelemenizi öneriyorum.
Hocam her şey dahil 2500 biraz imkansız gibi. İkinci ele yönelebilirsiniz.Arkadaşlar herkese iyi forumlar,
Başlıkta belirttiğim gibi 2500tl limitim var.
Bu tutara masaüstü bilgisayar alacam.
Monitör, klavye, fare dahil bilgisayar önerilerinize açığım.
Teşekkür ederim.
Ben Izoly önermedim, incelemesini önerdim.Neden İzoly öneriyorsunuz? Alıp memnun mu kaldınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam her şey dahil 2500 biraz imkansız gibi. İkinci ele yönelebilirsiniz.
Paranızı çöpe atmak istiyorsanız birebir ?İzoly K206 i5-650 3.46Ghz 8GB 500GB 4GB 21.5" Masaüstü Fiyatı
İzoly K206 i5-650 3.46Ghz 8GB 500GB 4GB 21.5" Masaüstü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Arkdaşlar bende böyle bi bilgisayar buldum, sizce f/p ürünümü ? Alınırmı ?
Yokmu sizin önerebileceginiz valla düşük bütçeli bilgisayarda almak kadar sıkntılı bişey yok.Paranızı çöpe atmak istiyorsanız birebir ?
MK1 Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı | TeknobiyotikEfendim, limitim 4.500 TL oldu. Yeni görüşlerinize açığım.
Teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan ötürü gerçekten yalnız olmadığımı hissettiriyorsunuz her zaman...![]()
Fiyata her şey dahil olmalı hocam. Şahsen hazır sistemlerin alınmaması gerektiğinin taraftarıyım. Daha hesaplı görünse de genelde kasadan PSU'dan anakarttan kısılıyor.MK1 Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD 21.5" 75Hz Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - KARNE FIRSATI | Teknobiyotik
Hocam neyini anlamıyorsunuz. Her şey dahil istiyor adam.Hocam size önerim bu sistemi tercih etmeniz. Sizi kesinlikle üzmez.![]()
Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da!www.teknobiyotik.com