sgselcuk
Asistan
- Katılım
- 25 Ağustos 2016
- Mesajlar
- 247
- Reaksiyon puanı
- 77
- Puanları
- 28
- Yaş
- 35
2500 TL kamera ön planda olan bi telefon ne olabilir acaba kafam karıştı giriş segmentler pek ilgilenmedigimden. Samsung öncelik olsa iyi olur ?
Realme 6 öneririm.Samsung tarafında orta seviye için M51 var ama o cihazı almak için bütçeyi 1300 TL arttırmanız lazım.2500 TL kamera ön planda olan bi telefon ne olabilir acaba kafam karıştı giriş segmentler pek ilgilenmedigimden. Samsung öncelik olsa iyi olur ?
kesinlikle bunu almanızı öneririm.Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı
Oppo Realme 6 128 GB (Realme Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Babam için bakıyorum da çok büyük olmaması iyi olurEkran boyutu nasıl olsun
Küçük ekran: 5.8 inçten daha küçük
Orta ekran (5.8 - 6.4 inç)
Büyük ekran (6.4 inçten daha büyük)
M51 benimde dikkatimi çekti de biraz pahalı. Babam için bakıyorum o kadar Facebook vs girer oyun falan oynamazRealme 6 öneririm.Samsung tarafında orta seviye için M51 var ama o cihazı almak için bütçeyi 1300 TL arttırmanız lazım.
P40 lite da Google servisleri yok.Öyle bir hata yapma derim.Mediatekden şüphen varsa 3500 e Realme 6 Pro alabilirsin.M51 benimde dikkatimi çekti de biraz pahalı. Babam için bakıyorum o kadar Facebook vs girer oyun falan oynamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar reelme 6 Mediatek işlemcisiymiş o para etmez 3200 civarı diyor o fiyatlara sanki p40 lite rakipsiz duruyor gibi
Önceliğiniz ön kamera mı arka kamera mı ?2500 TL kamera ön planda olan bi telefon ne olabilir acaba kafam karıştı giriş segmentler pek ilgilenmedigimden. Samsung öncelik olsa iyi olur ?
Selfi daha önemliÖnceliğiniz ön kamera mı arka kamera mı ?
Artık Google servisleri o kadar önemli değil sanki adamlar kendilerine App Store kurdular baya iyi gidiyorlar tek eksik YouTube. Hatta kendime Apple telefon almazsam ilerde huawei düşünüyorum ?P40 lite da Google servisleri yok.Öyle bir hata yapma derim.Mediatekden şüphen varsa 3500 e Realme 6 Pro alabilirsin.
Selfie önemliyse kesinlikle realme 6 pro öneririm. Arka kamera önemli olsaydı 7 pro önerecektim.Selfi daha önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık Google servisleri o kadar önemli değil sanki adamlar kendilerine App Store kurdular baya iyi gidiyorlar tek eksik YouTube. Hatta kendime Apple telefon almazsam ilerde huawei düşünüyorum ?
Reelme bi araştracagım dediğiniz modelleri teşekkürler ?Selfie önemliyse kesinlikle realme 6 pro öneririm. Arka kamera önemli olsaydı 7 pro önerecektim.9
6 Pro kullanıcısıyım bu arada, telefonu inceledikten sonra içinize sindiyse cihaz hakkında merak ettiklerinizi özel mesajdan sorabilirsiniz (konuyu takip eden üyelerin rahatsız olmaması için).Reelme bi araştracagım dediğiniz modelleri teşekkürler ?
Bütçeyi arttırma imkanı varsa ön kamera için Realme 6 Pro kesinlikle.Selfi daha önemli