Yusuf/Emir/Şen
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hangi telefonları önerirsiniz
Mi9 se öneririm.mi 9 lite veya se
bataryadan kaybediyor normalde bende onu önerirdimMi9 se öneririm.
2500'ün altında değil ama yoksa bende Mİ9T önerirdimMi 9 T öneririm.Anketteki o 4 telefondan da daha iyi bir telefon kendisi.
Konuyu açan 4 seçenek sundu. A51 exynosdan kaybediyor,p30 lite at çöpe gitsin,redmi note 8 pro mediatek uzun kullanımda acaba dedirtiyor.Geriye mi9 se kaldığı için önerdim.??bataryadan kaybediyor normalde bende onu önerirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
2500'ün altında değil ama yoksa bende Mİ9T önerirdim
bende başta Mİ9 Lite önerdim de onun fiyatı düşmek bilmiyorablam mi9 lite kullaniyor fotoda mukemmel bende ki iphone 7 den iyi cekiyor
4 seçenek arasından bende Mİ9 SE veya RN8 Pro öneriyorumKonuyu açan 4 seçenek sundu. A51 exynosdan kaybediyor,p30 lite at çöpe gitsin,redmi note 8 pro mediatek uzun kullanımda acaba dedirtiyor.Geriye mi9 se kaldığı için önerdim.??
29 TL den bir şey olmaz2500'ün altında değil ama yoksa bende Mİ9T önerirdim
o zaman işin rengi değişir ben zaten Mİ9T'yi hep önermişimdir bilirsin forumda Mİ9T hastası olarak biliniyorum bir de 5 yıllık İPhone 5s kullanıcısı
Bende 5s kullananıyorum halao zaman işin rengi değişir ben zaten Mİ9T'yi hep önermişimdir bilirsin forumda Mİ9T hastası olarak biliniyorum bir de 5 yıllık İPhone 5s kullanıcısı![]()
o telefon bana az işkence çektirmedi benim babam da halen 5s kullanıyor diyaliz hastası gibi şarj aletine bağlı olarak kullanıyor umarım en kısa zamanda RN8'e geçer de bu eziyet bir son bulurBende 5s kullananıyorum hala
Allah sabır versin umarım en kısa zamanda kurtulursun bana 5 sene dayandıBende 5s kullananıyorum hala
Mi 9T öneririmHangi telefonları önerirsiniz