alikivanc1
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 11
2500-3000 TL arası iPad 6 veya 7.nesil mi alsam yoksa o fiyata toplama PC mi
Evet, beklentiniz neler?Ne icin kullanacağınıza bağlı bu, beklentileriniz neler?
Film izlerim sosyal medyaya bakarım oyunda oynarım ara sıra ve öğrenciyim iPad daha yakın geliyoEvet, beklentiniz neler?
Film izlerim sosyal medyaya bakarım oyunda oynarım ara sıra ve öğrenciyim iPad daha yakın geliyo
Sizce iPad 6 128 mi yoksa 7.nesil 32 miO zaman 6. nesil 128 GB Ipad öneririm:
![]()
Apple iPad 9.7 Tablet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Apple iPad 9.7 Tablet en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Apple iPad 9.7 Tablet incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da 7. nesil 128 gb:
![]()
Aralarında fark yok diyemem fakat muhteşem ötesi fark yok, 6. Jenerasyonu seçerdim ben.Sizce iPad 6 128 mi yoksa 7.nesil 32 mi
Katılıyorum.Aralarında fark yok diyemem fakat muhteşem ötesi fark yok, 6. Jenerasyonu seçerdim ben.
Sizce ps4 ü satıp iPad almalımıyımKatılıyorum.
Evet kesinlikle sat. Çünkü artık ps4 günümüze göre performanslı falan değil şu an 5000 tl cihaz, o fiyata bildiğiniz gibi çok daha performanslı sistem toplanır. Exclusive oyunlar falan bahane. PS4'ün değeri zaten şu an çok değerlendi. Bence sat, yerine 128 GB bir 6. nesil Ipad al.Sizce ps4 ü satıp iPad almalımıyım
Fakat depolama farkı da var, tablet icin 32 GB bence artık yetersiz bir kapasite, alma imkanı varsa 7’ jenerasyonun 128 GB’lik modelini alabilir.6. Nesil iPad de 2gb ram var. 7. Nesilde 3gb var. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım. Sonuçta multitasking çoklu pencere gibi özellikleri olan bir cihaz. Daha fazla ram daha iyi olacaktır. Her ne kadar iOS tan bahsetsekte 2gb ram bir iPad için az bence.
Katılıyorum, bu farkı da gözden geçirin.6. Nesil iPad de 2gb ram var. 7. Nesilde 3gb var. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım. Sonuçta multitasking çoklu pencere gibi özellikleri olan bir cihaz. Daha fazla ram daha iyi olacaktır. Her ne kadar iOS tan bahsetsekte 2gb ram bir iPad için az bence.
Tamam bende 32 lik alsın demiyorum. Şartları zorlayıp iPad 7 128gb almalıdır.Fakat depolama farkı da var, tablet icin 32 GB bence artık yetersiz bir kapasite, alma imkanı varsa 7’ jenerasyonun 128 GB’lik modelini alabilir.