HiçGüleceğimYoktu
Profesör
Hocam gözünüz görmemiş galiba DARK kasa var oradaO zaman kasayi baska yerden almam gerekir kasalarda dark secenegi falan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam gözünüz görmemiş galiba DARK kasa var orada
Hocam gözünüz görmemiş galiba DARK kasa var oradaO zaman kasayi baska yerden almam gerekir kasalarda dark secenegi falan yok
Hocam gözünüz görmemiş galiba DARK kasa var orada
Siz kendiniz topladiginiz yerden bakmişsiniz ben hazir sistem kismindan bakmiştimHocam gözünüz görmemiş galiba DARK kasa var orada
Ekli dosyayı görüntüle 131154
Kendiniz toplayın hocam ordan. YK888SGT kodlu Özel Toplama Bilgisayar hocam 200 tl arttırıp bunu alabilirsnizSiz kendiniz topladiginiz yerden bakmişsiniz ben hazir sistem kismindan bakmiştim
Yanlis olduBu nasil bir sistem oldu eksigi var mi![]()
AMD Ryzen 5 3350G 3.6GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Oyun oynamak gibi bi derdin yoksa sıkıntı olmaz ama oyun oynayacaksan kesinlikle harici bir ekran kartı alman lazım ve bence ryzen 5 3350g yerine ryzen 5 3400g alma şansın varsa onu alBu nasil bir sistem oldu eksigi var mi![]()
AMD Ryzen 5 3350G 3.6GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Yanlis oldu
Bu nasil bir sistem oldu1LFH8J6M kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Eksik falan var mi
@HicGulecegimYoktu
sizce bu sistem nasılBu nasil bir sistem oldu eksigi var mi![]()
Yanlis oldu
Bu nasil bir sistem oldu1LFH8J6M kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Eksik falan var mi
@HicGulecegimYoktu
bak senin yaptığın sistem e.kartsız 2700 benim verdiğim e.kartlı 3000sizce bu sistem nasıl
r3 3100
rx 550 4gb
8gb 3000mhz
240ssd
Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
bütçem o kadarına yetmeyebilirsizce bu sistem nasıl
r3 3100
rx 550 4gb
8gb 3000mhz
240ssd
Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
bak senin yaptığın sistem e.kartsız 2700 benim verdiğim e.kartlı 3000
anladım ssd yi 120gb yapın ayriyetten 2.el bir hdd alınbütçem o kadarına yetmeyebilir
bunu alabilirsinizbütçem o kadarına yetmeyebilir
olur ama gta 5 orta ayarlarda akıcılık beklemeyinişlemciyi r3 3600 yerine r3 1200 yapsam fiyatı 2900 tl ye kadar düşüyor performans da eksiklik olur mu işlemciyi azaltsam
stokta yokişlemciyi r3 3600 yerine r3 1200 yapsam fiyatı 2900 tl ye kadar düşüyor performans da eksiklik olur mu işlemciyi azaltsam
ben yeni bir sistem topladım onunla ilgili yeni konu açıcamolur ama gta 5 orta ayarlarda akıcılık beklemeyin
stokta yok
konun linkiini banada atben yeni bir sistem topladım onunla ilgili yeni konu açıcam
10 FPS miii ya bırak bu işleri 2700 TL 3400g 8 GB ram li sistemler bile cyberpunk ta 27-40 FPS veriyor valorant çok sistemli bir oyun değil daha sonra 8 daha alırsın bittiBen en ucuzları seçtim performansa bakmadım sadece para olarak bunları alırsın en düşük
Benimki iyi değil para olarak az en az olan sistem
Arkadaşın dediği gibi vega 8 var ona bakabilirsin