250 tl mouse önerisi

Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi 250 tl oyuncu mouse gerek bana mouselar ile ilgili pek fikrim yok bildiğim kadarıyla dpı yüksek olması gerekiyormuş ve gerçekten en az 6-7 tane tuş felan isityorum monster pusat v 8 diye bi mouse var gerçekten çok hoş rgb ışıklandırılmalı uygulamasından dpı hızı renkleri herşeyi ayarlanabiliyor ve 18 tuşu var hesap makinesi gibi çok hoş duruyor ama öneriniz varsa yazabilirsin şimdiden teşekkürler.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Hesap makinesi gibi mouse olarak bir sizin dediğiniz monster var Corsair scimitar var birde razer Naga, Naga trinity var. O kadar yüksek makro tuşu istiyorsanız başka mouse önerisi yok zaten.

Reaksiyon puanı
7
Hesap makinesi gibi mouse olarak bir sizin dediğiniz monster var Corsair scimitar var birde razer Naga, Naga trinity var. O kadar yüksek makro tuşu istiyorsanız başka mouse önerisi yok zaten.
başlıkta gördüğünüzgibi 6-7 tuşda yeterli dedim :) ve hesap makinesi kelimesini o mouse için söyledim hesap makinesi gibi mouse olsun demedim.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
O kadar yüksek makro tuşu istiyorsanız başka mouse önerisi yok zaten.
Sonuna doğru gayet anlaşılır şekilde toplamışım o bütçe de kaliteli başka bişey bulamssınız illa istiyorsanız g502 öneririm.