25 MBit superonline 54 tl.Alayım mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crista7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Merhabalar . Bugün eve bir eleman geldi ve superonline yetkilisiyim aylık 54 tl ye 25Mbit Telefonsuz net diyerek beni ikna etti.Antalyada yaşıyorum.Bina yeni.Binaya Fiberin yeni döşendiğini söyledi.Sadece ilk ay 12 tl ekstradan damga pulu ücreti olduğunu ancak 24 ay 54 tl şeklinde ödeyeceğimi belirtti.Modem kurulum vs. ücreti yokmuş.Güveneyim mi???
Varsa kullanan olumlu olumsuz bir fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler şimdiden

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Korkacak birsey yok superonline şube sinde çalışan saha satış elemanları var ama size gelen o mu bilmiyorum bizim siteye genelde gelirler kullanıcılara memnunmusunuz şikayetiniz var mı diye tek tek dolasiuorlar 2 ayda bir ama Size gelen superonline yetkilisi mi bilmiyorum ama fiyat iyi geçin geçin Fiber İnternet ve o para gayet uygun.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Salı günügelip kurulumu yapacaklar.Ben geçmeyi düşünüyorum.Hiç Fiberim olmadı :)
yalın internet olması ve herhangi bir fatura istememesi büyük artı benim için.Ayrıca dondurma olayı söz konusuymuş.yani bu 2 yıl içerisinde istediğim an kısa süreliğine ara verebiliyormuşum.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dondurma olayı her şirkette var kullanmayacafin kullanmayacagin zaman donduruyorsun. Ayrıca fiber olup olmadığına iyi bak fibere taahhüt imzalarsan 24 ay çıkman zor olur adam fiber var dedi diye atlama git Türk telekeoma sor veya internetten bakabilirsin superonline sitesinden

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
var şimdi kontrol ettim.eğer servisi iyiyse çıkmam büyük ihtimalle.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
75gb ii galiba

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Vallahi fiyatı çok iyimiş gerçekten. Biz TTNET 4 Mbite kadar AKK 50 GB kotalı paketini 50 tl ye kullanıyoruz hemde 24 ay Taahhütlü.
Mutlaka alın o kampanya çok iyi :thumbup1:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bizim burda fiberi destekleyen alt yapı olsun 25mbit 75kk için ben aylık 150tl ödemeye razıyım, ttnet'in 16mbitine kaldık en fazla 10 kullanabiliyoruz kafalarına göre düşürüp duruyorlar zaten, altı üstü 4 gün kullandım 10mbit sonra 50gb akk bitti şu anda 3 mbit kullanıyorum yani 3 4 gün kullanıcaz onuda burnumuzdan getiriyorlar anlamış değilim.

ckarakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Hocam 3 yıldır o paketi kullanıyorum Adanada. Çok memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Superonline la ttnet mukayese bile edilemez..

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Teşekkürler yorumlarınız için.Zaten öncesinde kullanıcı yorumlarına bakmıştım biraz.Superonline TTnet e göre kullanıcı memnuniyeti açısından daha iyi görünüyor.TTnet zede olmuştum 4-5 yıl öncesinde.Superonline müşteri hizmetini iyi veren bir sağlayıcı sanırım.25 mbit ama 20 de olsa olur.Salı gününü bekliyecez artık.Kurulumdan sonra görüşlerimi ekleyeceğim.

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanirim superonline fiber de gece 12 den sonra sabah kaca kadardk hatirlamiyorum ama akk ye dahil edilmiyor benim arkadasta var vallahi devrim gibi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Teşekkürler yorumlarınız için.Zaten öncesinde kullanıcı yorumlarına bakmıştım biraz.Superonline TTnet e göre kullanıcı memnuniyeti açısından daha iyi görünüyor.TTnet zede olmuştum 4-5 yıl öncesinde.Superonline müşteri hizmetini iyi veren bir sağlayıcı sanırım.25 mbit ama 20 de olsa olur.Salı gününü bekliyecez artık.Kurulumdan sonra görüşlerimi ekleyeceğim.

Ya ben her zaman az hız alıyordum sonra o splitter kutusu ve modeme uzanan kabloda sorun varmış değiştirdim hızım düzeldi 4-5 alıyordum 7'ye çıkmıştı çok memnundum sonra 16mbit paket aldık 12-13-14 alırsınız en fazlamı ne demişlerdi ben 10.00mbit bile göremiyordum aradım itiraz ettim eski paketin hızınamı ne geri çektiler dedim dalgamı geçiyorsunuz ben sözleşmeyi iptal edicem falan birazda kötü konuştum özür dilediler güncelleme yaptılar hızım 10.00 oldu zaten 10.00 hiç görmemiştim 9 küsürdü, tamamen ayarlıyorlar bişiler yapıyorlar hiç memnun değilim mecbur olmasam burası fiber desteklesede kurtulsam.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Sanirim superonline fiber de gece 12 den sonra sabah kaca kadardk hatirlamiyorum ama akk ye dahil edilmiyor benim arkadasta var vallahi devrim gibi
yok artık..! öyle bişey varsa dehşet olur , bonus..Ama sormadım gelsin elemanlar kuruluma soracağım.

ckarakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Yok hocam öyle bişe. 3 yıldır kullanıyorum. 18gb torrent indirirken gece 2 de mesaj geliyor. Kota 3mbit-1mbite indirildi diye.
Haber doğru değil superonline için

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Superonlinenin müşteri hizmetletu berbat die biliyorum. Hiç bulaşma, bulaşacaksan da iyice araştır hocam.

himmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süperonlıne pişmanlıktır.aman ha aman ha satana kadar en iyi müşteri sattıktan sonra araki ulaşasın araki bulasın taahütüm olmasın bügün bırakırım.tabi yinede karar sizin benden söylemesi

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
süperonlıne pişmanlıktır.aman ha aman ha satana kadar en iyi müşteri sattıktan sonra araki ulaşasın araki bulasın taahütüm olmasın bügün bırakırım.tabi yinede karar sizin benden söylemesi

Böyle bir şeyi neye dayanarak söylüyorsunuz. Ailemin evinde superonline var , kendi oturduğum evde superonline var , arkadaşlarımın bir kaçının evinde superonline var. Ama hiç bir problem yok. Kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırken az da olsa teknik bilgilerden faydalanın lütfen. Kuru kuru sakın haa aman haa ile olmuyor maalesef.

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok hocam öyle bişe. 3 yıldır kullanıyorum. 18gb torrent indirirken gece 2 de mesaj geliyor. Kota 3mbit-1mbite indirildi diye.
Haber doğru değil superonline için

Birader 40 yıllık arkadaşım evinde kullanıyor diyorum sana. Sen de yok diye başkasında da olmamak zorunda değil.

ckarakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Gece kuşu tarifesi 24 ay taahhütlü ilk 12 ay 59TL sonrası 69 TL .59 TL ye herkese gece 00 -06 arası.
54Tl de öyle bi durum yok.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Fiyat çok güzeş burada olsa hemen alırım Ama lanet TTNET dışında yok burada

akrepzeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat tarife güzel. Sen bakma o ttnet fanlarına. Cayma bedelin ki memnun kalmazsan kullandığın indirim üzerinde hesaplanır.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Harika 51 Mbiti destekliyor :D ve bu paketta ilk 6 ay. 25mbit yerine 50 mbit indirme sunuyor.kurulumu yapan elemanlarda öyle demişti... Positif +