Oyunları Max Ayarlarda Oynamak İçin.Çok Fazla Grafiği Güzel Oyunum Var Fakat Zevkini Çıkara Çıkara Oynayamıyorum.Neden 25000 TL'lik PC toplamak istiyorsunuz?
Eğer ki 20000 TL civarında GTX1080'li laptop arıyorsan Monster'ın Semruk serisine bakabilirsiniz.
Oyun Amaçlı,Max Ayarlarda Oynayabilmek İçin.İlginçmiş. Ne amaçlı sistem peki ?
Çok Teşekkür Ederim Ama Laptop İstemiyorumŞuna bakabilirsiniz:
Monster Semruk laptop Monster Semruk laptop
Monster Tulpar laptop Monster Tulpar laptop
Günaydın Gençler 25.000 TL Oyuncu Bilgisayarı Toplamak İstiyorum.Ayrıca 25.000 TL'nin dışında önerdiğiniz ekipmanları(mouse,klavye,kulaklık)yazarsanız sevinirim fiyatı farketmez.
Paranın resmini atarmısınız?
Hocam görsellerdeki sistemi bütçcenize göre revize edbilirsiniz.Günaydın Gençler 25.000 TL Oyuncu Bilgisayarı Toplamak İstiyorum.Ayrıca 25.000 TL'nin dışında önerdiğiniz ekipmanları(mouse,klavye,kulaklık)yazarsanız sevinirim fiyatı farketmez.
Yahu hocam inanmayın.25.000TL si yokki adamın.Hayali Sistem topluyor adam.Hocam görsellerdeki sistemi bütçcenize göre revize edbilirsiniz.
Hocam karşımdaki kişiyi tanımadan şahsı ile olumlu yada olumsuz yorum yapmaktan kaçınırım. Ama hayali ihracat yapıyorsa eğer bu görseller yardımcı olur diye düşünüyorumYahu hocam inanmayın.25.000TL si yokki adamın.Hayali Sistem topluyor adam.