ragnarsson
Öğrenci
Merhaba, 240 GB ssd arıyorum. Samsung 860 evo modelini buldum. Bu modeli önerir misiniz? ya da daha düzgün bir önerisi olan varsa alabilirim. Bütçem maks 350 TL.
Gerek yok.Ben marka popülerliğine pek takılmadığım için yine alacak olsam yine James Donkey alırdım, ucuz olduğu için bir çok forumda uzak durun deniliyordu, kendim tecrübe etmek istedim aldım 1 yıla yakın süredir kullanıyorum ve pişman değilim.
Merhaba, 240 GB ssd arıyorum. Samsung 860 evo modelini buldum. Bu modeli önerir misiniz? ya da daha düzgün bir önerisi olan varsa alabilirim. Bütçem maks 350 TL.
Hurafelere kulak asıp asmamak sizin elinizde, tamamen tercih meselesi.
Bellek olarak Spectek üretimi bellekler kullanılıyor, Spectek ise JD'ye karşı koz olarak kullandığın Micron'un yan firması. Kontrolcü olarak Silicon Motion üretimi kontrolcü kullanılıyor, bahsettiğin Crucial ise aynı şekilde Silicon Motion üretimi kontrolcüleri kullanıyor.Hurafe değil, gerçek. Ne idüğü belirsiz bir firmanın ürünü. Aynı fiyata Micron üretimi en azından arkasında dünyanın bir numaralı çip ve bellek üreticisi firma olan crucial alırım daha iyi. Yine de o etiket ürünün almam kimseye de önermem. Siz memnunsanız güle güle kullanın.
Siz sevmişsiniz güle güle kullanın.Bellek olarak Spectek üretimi bellekler kullanılıyor, Spectek ise JD'ye karşı koz olarak kullandığın Micron'un yan firması. Kontrolcü olarak Silicon Motion üretimi kontrolcü kullanılıyor, bahsettiğin Crucial ise aynı şekilde Silicon Motion üretimi kontrolcüleri kullanıyor.