Muratcannn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar yeni telefon alacam. Şimdi önümde iki seçenek var. Birincisi garantisiz Mi 8 SE(4/64) almak 2500 TL'ye. İkinci seçenekte gittigidiyordan 2339 TL'ye Xiaomi Mi A2 almak 6/128). Sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Güzel telefon ama bataryası aşırı kötü bunun bunun yerine Redmi Note 5 alabilirsin.
Her ne kadar bir çok insan Mi 8 al diyecek olsada ben Mi A2 almanı tavsiye ederim. KVK çok iyi bir servis değil ama yinede garantisiz olacağına en kötü servisi bile tercih ederdim.
Batarya performansı hakkında bir bilgim yok Mi A2'nin. KVK'yi kişisel fikrim beğenmiyorum açıkçası bir cihaz gönderiyorsunuz bir tarafını düzeltirken bir tarafını bozuyorlar. Bence 3 cihazda (Mi A2, Mi 8 ve Mi 8 SE) güzel. Ben olsam ama Mi 8 SE alırdım garantili çünkü Snapdragon 710, 845'ten çok da fazla aşağı kalır bir yanı yok.Hocam bataryası gerçekten çok mu kötü yani 1 günü rahatlıkla çıkarmaz mı ben bazen yoğun kullanıyorum bazende orta derecede kullandığım oluyor. 1 günü çıkarmaz mı Mi a2'nin bataryası?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Mi a2 bataryası kötü demiş üstte bir arkadaşda kafam şuan karıştı. Telefon benim için öncelik her zaman bataryadır sonra kameradır. Yani batarya kötüyse kesinlikle almam zaten. Bide KVK kötü demişsiniz yani kötüyse pek bir işe de yaramaz belki. Yani Mi 8 SE mi alim diye kafam karıştı yine![]()
Güzel telefon alınabilir fakat benim sana önereceğim telefonlar var bunlara bak derim;Arkadaşlar yeni telefon alacam. Şimdi önümde iki seçenek var. Birincisi garantisiz Mi 8 SE(4/64) almak 2500 TL'ye. İkinci seçenekte gittigidiyordan 2339 TL'ye Xiaomi Mi A2 almak 6/128). Sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Batarya performansı hakkında bir bilgim yok Mi A2'nin. KVK'yi kişisel fikrim beğenmiyorum açıkçası bir cihaz gönderiyorsunuz bir tarafını düzeltirken bir tarafını bozuyorlar. Bence 3 cihazda (Mi A2, Mi 8 ve Mi 8 SE) güzel. Ben olsam ama Mi 8 SE alırdım garantili çünkü Snapdragon 710, 845'ten çok da fazla aşağı kalır bir yanı yok.Hocam bataryası gerçekten çok mu kötü yani 1 günü rahatlıkla çıkarmaz mı ben bazen yoğun kullanıyorum bazende orta derecede kullandığım oluyor. 1 günü çıkarmaz mı Mi a2'nin bataryası?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Mi a2 bataryası kötü demiş üstte bir arkadaşda kafam şuan karıştı. Telefon benim için öncelik her zaman bataryadır sonra kameradır. Yani batarya kötüyse kesinlikle almam zaten. Bide KVK kötü demişsiniz yani kötüyse pek bir işe de yaramaz belki. Yani Mi 8 SE mi alim diye kafam karıştı yine![]()
Batarya performansı hakkında bir bilgim yok Mi A2'nin. KVK'yi kişisel fikrim beğenmiyorum açıkçası bir cihaz gönderiyorsunuz bir tarafını düzeltirken bir tarafını bozuyorlar. Bence 3 cihazda (Mi A2, Mi 8 ve Mi 8 SE) güzel. Ben olsam ama Mi 8 SE alırdım garantili çünkü Snapdragon 710, 845'ten çok da fazla aşağı kalır bir yanı yok.
Alınmaz
Lg g6Onun yerine ne alabilirim peki kamerası güzel perfomans iyi batarya iyi olan önerdiğiniz var mı?