2250 liraya hangi telefon?

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben iPhone almak istiyorum hem stabilite hem tasarım açısından çok çok hoşuma gidiyor. Ama bu paraya 5s 32 gb anca alırım o da eskidi artık. 6 alsam 16 gb anca alabiliyorum o da bana yetmez. E Xperia Z5 Compact alayım desem onun da Sony'nin akıllı telefon bölümünü kapatma riski varmış zarardaymışlar güncelleme sıkıntısı olabilir ilerde. LG G4 desem kasasını falan sevmiyorum onların. Samsung'a zaten hiç bulaşmam :D Ne yapayım ya çok kararsızım iPhone çok seviyorum ama dediğim gibi işte önerileriniz nelerdir?

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Blackberry Passport Silver editon al kardeşim. Kaliteyi yaşa.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
16GB alabilirsin 6 olarak , bana yetiyor çok fotoğraf çekmiyorum 10Gb yer var.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Z5c al bence. O departmani kapasa bile destekleri kesemez. Yine bir kaç guncellemeyi vermek zorunda. Verir yani. Ben alicam yani hele bi gelsin de.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bak iphone istiyorsan 6 dan asagi alma. Ki ben 6yi tavsiye etmiyom cunku. Kamerada ois yok bu 1. Pili cok kucuk powerbankla dolasmayi sevmem bu da 2. Benim 2250 liram olsa ya note5 almaya calisirdi. Yani note5 note4 g4 modellerinden birini secerdim. Baksana 16 gblik iphone yetmez bana diyon. 5s e falan girme hic. Iphone larda ustune 2 model ciktiysa 2 model alti alinmaz. He elinde 5s olsa tamam kullan ama sen daha yeni alicaksin. o yuzden ya 16lik iphone 6 ile yetinmeye calis yok illa 32 veya 64 gb olsun diyorsan bu paraya dedigim androidlerden birini al.. zaten bu saydihim androidlerin hepsi iphone 6 dan daha iyi foto cekiyor, Butun oyunlari sikintisiz oynatiyor. Hemde kimisinde paran cebine bile kaliyor g4 ve note4 iphone 6dan ucuz.