Kamera öncelikliyse Redmi Note 7 Pro modelini ele direk dostum. 3000 lira bandında LG G7, Meizu 16th, Poco F1 gibi cihazlar var. Garantisiz yurt dışı kayıtlı cihaz düşünürsen 1900 liraya Mi 9 SE, 2800 liraya Mi 9T modelleri var. Mi 9 SE modelinin arka ana kamerası Mi 9 modelinin kamerasıyla aynı lensi kullanıyor. Çok iyidir kamera konusunda. Garantililer içinden ben LG G7 öneririm. İşlemci/kamera/ekran/sağlamlık/hoparlör ve kulaklık giriş kalitesi gibi konularda çok iyi cihaz. Meizu 16th modelinin de işlemcisi ve kamerası çok iyidir. Tek sıkıntı Meizu marka olarak android güncellemeriyle belalı bir marka. Genellikle güncellemeleri kendileri veriyorlar, androidden güvenlik güncellemeleri alıyorlar. Herhangi bir Meizu 16th kullanıcı forumuna girip yorumlara bakabilirsin, memnuniyet seviyelerine göre tercih edebilirsin. Güncelleme haricinde Meizu 16th modeli de çok iyidir. Poco F1 pek tavsiye ettiğim bir model değil açıkçası. Yani aynı fiyatta G7 ve Meizu 16th varken Poco F1'e pek gerek yok. Bu cihazların kullanıcı forumlarına bir göz atmanı tavsiye ederim
Kamera öncelikliyse Redmi Note 7 Pro modelini ele direk dostum. 3000 lira bandında LG G7, Meizu 16th, Poco F1 gibi cihazlar var. Garantisiz yurt dışı kayıtlı cihaz düşünürsen 1900 liraya Mi 9 SE, 2800 liraya Mi 9T modelleri var. Mi 9 SE modelinin arka ana kamerası Mi 9 modelinin kamerasıyla aynı lensi kullanıyor. Çok iyidir kamera konusunda. Garantililer içinden ben LG G7 öneririm. İşlemci/kamera/ekran/sağlamlık/hoparlör ve kulaklık giriş kalitesi gibi konularda çok iyi cihaz. Meizu 16th modelinin de işlemcisi ve kamerası çok iyidir. Tek sıkıntı Meizu marka olarak android güncellemeriyle belalı bir marka. Genellikle güncellemeleri kendileri veriyorlar, androidden güvenlik güncellemeleri alıyorlar. Herhangi bir Meizu 16th kullanıcı forumuna girip yorumlara bakabilirsin, memnuniyet seviyelerine göre tercih edebilirsin. Güncelleme haricinde Meizu 16th modeli de çok iyidir. Poco F1 pek tavsiye ettiğim bir model değil açıkçası. Yani aynı fiyatta G7 ve Meizu 16th varken Poco F1'e pek gerek yok. Bu cihazların kullanıcı forumlarına bir göz atmanı tavsiye ederim, içine hangisi sinerse onu alırsın.
teşekkürler g7 yi düşüneceğim