BlueCommando
Öğrenci
Arkadaslar note4 alınırmı 2200 bütçem varken cok kararsızım kafamda sıralama söyle 1 note 5 2 s6ege plus 3 z5 premum 4 s6 5 z3 6 note 4 alma derseniz fiyatların düşmesini beklim lütfen yardımcı olun bana
iphone 6 al sitelerde 2200 civarına bulursunArkadaslar note4 alınırmı 2200 bütçem varken cok kararsızım kafamda sıralama söyle 1 note 5 2 s6ege plus 3 z5 premum 4 s6 5 z3 6 note 4 alma derseniz fiyatların düşmesini beklim lütfen yardımcı olun bana
Note 5 al derim aralarında herşeyiyle en iyilerinden ya da s6 edge plus da alabilirsinArkadaslar note4 alınırmı 2200 bütçem varken cok kararsızım kafamda sıralama söyle 1 note 5 2 s6ege plus 3 z5 premum 4 s6 5 z3 6 note 4 alma derseniz fiyatların düşmesini beklim lütfen yardımcı olun bana
Arkadaslar note4 alınırmı 2200 bütçem varken cok kararsızım kafamda sıralama söyle 1 note 5 2 s6ege plus 3 z5 premum 4 s6 5 z3 6 note 4 alma derseniz fiyatların düşmesini beklim lütfen yardımcı olun bana
Sadece teknik özelliğe bakarak mı anlaşılıyor telefon ? Arkadaş burada kullanlardan veya telefondan anlayandan yardım istiyor. Beğenmiyorsan böyle konuları girme bu siteye seni zorla burada tutan da yok. Herşeye muhalefet olmayı çok seviyorsun sanırım.Okadar parası olduğunu sanmıyorum hava atma konularına yeni bir tane eklenmiş git teknik özelliklerine bak burda cebap araman saçma bu al diyenlerde cihazları kullanmıo netten teknik özelliğine bakıo buraya al diye yazıo.....
iPhone 6 ile Note 5 'i yan yana koymak Note 5 ' e yapılan buyuk bir hakaret olur .iphone 6 al sitelerde 2200 civarına bulursun
Yukarda yazdigim hala gecerli. Konuyu fazla uzatmayalim.
2200 e note 5 alabiliyorsa alsıniPhone 6 ile Note 5 'i yan yana koymak Note 5 ' e yapılan buyuk bir hakaret olur .
Tabi siz Note 4 filan kastettiyseniz ayrı .
Note 5 alın derim hepsiburadada 2250 den var Samsung garantili .
Piyasada bulur musun bilemem .
Ha bu arada S6 Edge Plus ile Note 5 donanımı aynıdır sadece biri kalem ve digeri edge ekranı var .
Edge in onu kavisli ,Note 5 in ise kolay tutulsun diye arkası.
2250 ye Note 5 bulunurken 6S almak ve ithalatci garantili almak Veee 16 GB almak .Apple iPhone 6S 16 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı 200 daha biriktir bunu al
Huawei Mate 8 de guzel hiz olarak filan tasarim ekran da iyi ama kamera bir tik kotu cekiyormus note 5 ten .kardeşim 2200 liraya huawei mate 8 i alıyosun ne note ne başka bişey kafan rahat hepsinden üstün bir telefon biraz aaraştırırsan anlarsın neden olduğunu gittigidiyor ve n11 de var şu an ben kullanıyorum gayet memnunum
hocam kamera efsanelerine inanmayın gerçekten eksiksiz telefon yapmışlar kamerası da çok sağlam note 5 isim biraz daHuawei Mate 8 de guzel hiz olarak filan tasarim ekran da iyi ama kamera bir tik kotu cekiyormus note 5 ten .
Huawei candırama Note 5 te çok iyi .
Kamerası kotu deil cok iyi ama note 5 kadar iyi degill ..hocam kamera efsanelerine inanmayın gerçekten eksiksiz telefon yapmışlar kamerası da çok sağlam note 5 isim biraz da