Öneri 2100Tl Kasmayan Cihaz Önerisi

taksim daYı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bana 2100 tl lik pubgda 60 fps jiroskoplu 6,7 ay kullanınca çökmeyen (kasmayan) parmak izli güzel şarjı iyi giden 2100 tl ve altı hızlı şarj olan bi cihaz önerirmisiniz saolun android teleofon olsun ipad değil

Son düzenleme:

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
merhaba bana 2100 tl lik pubgda 60 fps jiroskoplu 6,7 ay kullanınca çökmeyen (kasmayan) parmak izli güzel şarjı iyi giden 2100 tl ve altı hızlı şarj olan bi cihaz önerirmisiniz saolun android teleofon olsun ipad değil
60 FPS zor biraz bu bütçede.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Note 8 pro al dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babama almıştık 2000 e pubg daha güzel oynatıyor diye el koydum. Şahsen memnunum ve 60 fps veriyor

Baysiyah

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Samsung s8 sıfır teşhir alabilirsin gitti gidiyorda

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Note 8 pro yada s9 öneririm.
S9 plus kullandım sıcaklık artınca fps kaybı yaşıyor. Cpu testinde 80-90k puan alırken ısınınca 55k ya düşüyor. Note 8 pro 125-140k puan alıyor. Isınınca 110k ya düşüyor. Her türlü note 8 pro diyorum.

Xiaomi 9 bakabilirsin o fiyata bulabilirse tabi 2000 3000 arası değişiyor, Rom ve Gcam kurarsan mükemmel olur.
Note 9 dan bahsediyorsun sanırım ama o 60 fps açmıyor ilginç şekilde işlemci puanı da daha iyi. Gfx kullanabilir dicem de Android 11 de gfx çalışmıyor.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Dostum üzülerek belirtmek zorundayım 3500 tl fiyata çıkabilsen bile sadece poco x3 pro cihazı 60 fps veriyor 3500 tl bandında yani öyle düşün 2100 tl ye sana önerim redmi note 8 olur en düşük ayarlarda 30-45 fps arası verir kendim kullandım 1 sene boyunca

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
S9 plus kullandım sıcaklık artınca fps kaybı yaşıyor. Cpu testinde 80-90k puan alırken ısınınca 55k ya düşüyor. Note 8 pro 125-140k puan alıyor. Isınınca 110k ya düşüyor. Her türlü note 8 pro diyorum.

Note 9 dan bahsediyorsun sanırım ama o 60 fps açmıyor ilginç şekilde işlemci puanı da daha iyi. Gfx kullanabilir dicem de Android 11 de gfx çalışmıyor.
Xiaomi 9 işte, ne Note 9 u. Xiaomi Mi 9 Cep Telefonu Bu telefon.

taksim daYı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun aklım redmi note 8 pro ya gitti ama o telefon 9,10 ay sonra fpsdüşüş oluyomuş dediğim gibi 2. el alcam bide m21 m31s var onlar 60 fps mi hangisi iyi 2. el fiyat kaç
Note 8 pro al dostum

Babama almıştık 2000 e pubg daha güzel oynatıyor diye el koydum. Şahsen memnunum ve 60 fps veriyor

Bütçeyi arttırmanız gerekiyor.
Galaxy M21
TCL10L
Poco M3
Meizu 16
Oppo A73
Bunlara bakın.
bunlqr iyimi tcl10 l almam meizu16 almam

Note 8 pro al dostum

full bootcampa atlamak istiyom kasmayınca öyle bir telefon istiyorum ve 2. el fiyatlara bakarak söleyin 2100,2200,2300,2400 e kadar çıkar bütcem saolun
...?

bide bu fiyata 2. el 90 fps bulabilirmiyiz acaba??????

Son düzenleme:

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
saolun aklım redmi note 8 pro ya gitti ama o telefon 9,10 ay sonra fpsdüşüş oluyomuş dediğim gibi 2. el alcam bide m21 m31s var onlar 60 fps mi hangisi iyi 2. el fiyat kaç

full bootcampa atlamak istiyom kasmayınca öyle bir telefon istiyorum ve 2. el fiyatlara bakarak söleyin 2100,2200,2300,2400 e kadar çıkar bütcem saolun
...?

2.el redmi note 8 pro sıfır olarak ta Galaxy M21 60 fps 90 fps bu kdr önemli mi mobile oyun için anlamıyorum ben valla :D 26 fps te oynuyordum ben tabi sonra bıraktım ama neyse

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Yurtdışı redmi note 9 pro

lokkolokomotif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
yurtdışı cihazları var poco x3 falan 2100 tl ye bulurtun

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515

...?

Kaç aydır oynuyorum fps düşüşü yaşamadım daha

Reaksiyon puanı
8,191
2.el alcam kardeşim
S9+ al geç. Isınma sorunu falan yok geçtiğimiz sene Haziran ayında yeğenime sattım aktif olarak o kullanıyor ve çok memnun. PUBG Mobile ve COD Mobile oynuyor yüksek ayarlarda 60FPS oynatıyor. Aralıksız 1.5 2 saat oynadığını biliyorum ısınmadan kaynaklı FPS drop girmiyor yani arkadaşın dediği gibi.

Xiaomi foruma reklam falan mı verdi ciddi misin? Note 8 Pro gibi orta segment sayılacak cihaz S9+'dan güçlü diyor gerçekten gülünç. Arayüzde kasan , oyundan 10 saniyede çıkan telefon Xiaomi değil zaten. Gözümle görmesem inanacağım fakat uyduruyorsun. Note 8 Pro asla S9+ gibi stabil çalışamaz tecrübeyle sabit.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
S9+ al geç. Isınma sorunu falan yok geçtiğimiz sene Haziran ayında yeğenime sattım aktif olarak o kullanıyor ve çok memnun. PUBG Mobile ve COD Mobile oynuyor yüksek ayarlarda 60FPS oynatıyor. Aralıksız 1.5 2 saat oynadığını biliyorum ısınmadan kaynaklı FPS drop girmiyor yani arkadaşın dediği gibi.

Xiaomi foruma reklam falan mı verdi ciddi misin? Note 8 Pro gibi orta segment sayılacak cihaz S9+'dan güçlü diyor gerçekten gülünç. Arayüzde kasan , oyundan 10 saniyede çıkan telefon Xiaomi değil zaten. Gözümle görmesem inanacağım fakat uyduruyorsun. Note 8 Pro asla S9+ gibi stabil çalışamaz tecrübeyle sabit.
Aynen öyle. S9 Plus hertürlü redmi note 8 pro dan daha iyi bir cihaz.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515

Aynen öyle. S9 Plus hertürlü redmi note 8 pro dan daha iyi bir cihaz.
O zaman beyler bu gece yarısını bekleyin. İki cihazda elimde video geliyor. Aynı anda cpu throttling test yapıcam. Herkes bilir ben 2.el s9+ aldım kullandım 1 sene boyunca. Sonra babamada iyi bir cihaz alalım dedim orta segment olarak. Babama da 2.el note 8 pro aldım. Bununla ilgili inceleme yazısı da yazdım. Note 8 pro ekran, hoparlör, kamera her konuda s9+ dan kötü diyerek gömdüm. Fakat iş pubg ye oynatmaya gelince giren fps droplar, ısınmaya bağlı fps in 35 e kadar düşmesi vs s9+ oyun oynatmıyor. 20 dk da throttling oluyor cihaz. Note 8 pro ise oyunu 3 saat boyunca cayır cayır oynatıyor. Cihaz ısınıyor mu ısınıyor fakat throttling girmiyor.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
O zaman beyler bu gece yarısını bekleyin. İki cihazda elimde video geliyor. Aynı anda cpu throttling test yapıcam. Herkes bilir ben 2.el s9+ aldım kullandım 1 sene boyunca. Sonra babamada iyi bir cihaz alalım dedim orta segment olarak. Babama da 2.el note 8 pro aldım. Bununla ilgili inceleme yazısı da yazdım. Note 8 pro ekran, hoparlör, kamera her konuda s9+ dan kötü diyerek gömdüm. Fakat iş pubg ye oynatmaya gelince giren fps droplar, ısınmaya bağlı fps in 35 e kadar düşmesi vs s9+ oyun oynatmıyor. 20 dk da throttling oluyor cihaz. Note 8 pro ise oyunu 3 saat boyunca cayır cayır oynatıyor. Cihaz ısınıyor mu ısınıyor fakat throttling girmiyor.
Ben 2 yıl önce S9 kullandım. Pubg yi hdr ayarlarda sabit 45 fps alıyordu. Çok akıcı oynatıyordu. Hatta şuan yedek cihaz olarak Galaxy S8 kullanıyorum o cihaz bile pubg ve cod u fps dropsuz gayet güzel şekilde oynatabiliyor.

Geekbench 5 puanı ve antutu puanı s9 un daha yüksek?

Hertürlü redmi note 8 pro nasıl daha iyi olabiliyor? Ekran,kamera,işlemci,tasarım ve malzeme kalitesi olarak s9 çok daha iyi bir cihaz. Geekbench 5, Antutu puanlarına bakabilirsiniz. S9 un puanlari redmi note 8 pro dan çok daha yüksek.

Son düzenleme:

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Ben 2 yıl önce S9 kullandım. Pubg yi hdr ayarlarda sabit 45 fps alıyordu. Çok akıcı oynatıyordu. Hatta şuan yedek cihaz olarak Galaxy S8 kullanıyorum o cihaz bile pubg ve cod u fps dropsuz gayet güzel şekilde oynatabiliyor.

Geekbench 5 puanı ve antutu puanı s9 un daha yüksek?

Hertürlü redmi note 8 pro nasıl daha iyi olabiliyor? Ekran,kamera,işlemci,tasarım ve malzeme kalitesi olarak s9 çok daha iyi bir cihaz. Geekbench 5, Antutu puanlarına bakabilirsiniz. S9 un puanlari redmi note 8 pro dan çok daha yüksek.
Kanka benim deneyimlerim oyun konusunda şimdi iki cihazla girdin mi oyuna. Akıcı 60 fps modu. Cihazlar buzz gibi eğlence parkına giriyorum. S9+ sabit 60 fps görmüyor. 45-50-55-45-40 gibi değişiyor değerler. Bunu hissediyorsun birde. Note 8 pro giriyorum 56-60-58-60-60 -57 gibi takılıyor. Fps bakıyorum yan yana s9+ cidden kasıyor gibi fps den kaynaklı.
Oyun içine geçelim genelde akşam ve gece 3 saat oyun oynarım arkadaşlar ile. Genelde de erangele gireriz. Erangel de son 10 içine girmek 20 dk ortalama. 20 dk boyunca cihaz ısısı artıyor. Son 10 kişi kaldı mı eğlence parkındaki gibi kasmaya başlıyor oyun. Hatta bununla ilgili ekran kaydı alıp Samsung müşteri hizmetlerine attım. Bana cevap olarak oyunlar cihazı ısındırabilir şarj cihazı kullanmadan oynayın oldu. Bu arada videoyu silmişim. Silmesem şuan atardım. Bu değerler Samsung oyun eklentilerindeki fps ölçer program gösterdi.(ekran kaydettiğim için 1 2 derece daha yüksek sıcaklık var buna bağlı fps çöktü) Sıcaklık 45-46 fps 27 gördü. Nomalde sıcaklık 44 üzerine çıkmaz fps 35 e kadar düşerdi. Hatta bilirsin ben bir ara bunu kafaya taktım bir sürü ayar yaptım. 60 fps aldım sabit. Fakat havalar bi ısındı cihaz aynı hale hatta şuan gündüzleri daha beter halde.
Şimdi bir de oyun çözünürlüğüne geçelim. Render vs anlamam fakat s9+ daki yazılar daha bulanık halde. Mesela m461 daha bulanık yazıyor gibi. Gfx indirip baktım oyunu 1280(hd) olanda açıyor fakat yazılar neden öyle hiçbir fikrim yok. Cihazın neresi ısınıyor dersen kameranın yanından başlıyor bütün cihaz yanıyor metal çerçeveden dolayı sanırım.
Note 8 pro ya geçelim. Gündüzleri girince bu da kendisini kısıtlamaya başladı. Ortam ısısı çok etkiliyor bu telefonları. Her zamanki gibi gece oyuna giriyoruz s9+ ile aynı koşullarda. Bu cihazda 3 saat sonra oyundan çıkıyorum hala kasmamış oluyor. Arada fps drop giriyor 2 3 defa ama fps hep 60 da takılıyor. Çözünürlük gene yazılar note 8 pro da daha keskin. Sanki birisinde düzgünleştirme açık diğerinde değil. Isınma var mı dersen parmak izi ile kameranın olduğu yer cayır cayır yanıyor. Fakat sadece orası cihazın diğer yerleri kolay kolay ısınmıyor.
Ben telefonla daha çok oyun oynadığım için babama aldığımız note 8 pro yu aldım. S9 plus ı babama verdim. Oyun oynayacaksan bence note 8 pro daha iyidir. Evet antututu evet s9+ inanılmaz bir telefon amiral gemisi vs ama sonuç ortada. Yoksa ben mis gibi telefonumu bırakıp neden orta segment cihaza geçeyim ki ekranı kamerası hoparlörü daha kötü dediğim cihaza? Deneyim açısından s9+ ı özlüyorum fakat oyun konusunda ohh be kurtuldum diyorum

S9+ cpu throttling videosu:3.dakikaya bakarsan performans dediğim şekilde düştü.
Note 8pro cpu throttling videosu:Bunda 20 dk olmamış fakat cihaz hep o seviyelerde gidiyor.