2100 tl param var 4 çekirdekli laptop arıyorum!

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hp laptop alan vatandaşlar isyanda nedense.

ahmetrmu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam
Tavsiyem markaya bakarken şikayetim.com adresinden garanti hizmetlerini de incele (toşibadan uzak dur)

musti1962

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı arkadaşlar nedenini bile söylemeden Hp den uzak durmak gerekttiğini söylüyorlar.Ancak ben de bir senedir p8400 işlemcili,4Gb ram ve Nvidia 9600 gts ekran kartına sahip Wista kurulu Hp Dv5-1021et modelini tepe tepe kullanıyorum;ürünü lcd ye bağlayıp 1080p filmleri bile sorunsuz izliyorum,çocuklarım son çıkan oyunları yine lcd ye bağlayıp sorunsuzca oynuyor, geçtiğimiz yaz sıcaklarında bile 16 saatlik aralıksız çalışmaya bile bana mısın demedi,çeşitli programları AutoCad dahil rahatlıkla çalıştırabiliyorum ve bu yoğun kullandığım süreç içinde ne Recovery yapmak ne de format atmak gereğini duydum.Ben şanslı bir Hp kullanıcısı mıyım,ne dersiniz?

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bazı markalar vardır artık isim yapmıştır, HP, Toshiba,Acer,Sony Vaio ... gibi . Bu markaların kalitesi bellidir ki bunların hepsi gayet kaliteli ürünler. Markalardan uzak dur diyen arkadaşlar muhakkak ya servisten 1 kişinin uyumsuz davranışları yüzünden bu haldedir, ya da ürün ile ilgili gerçekten bir ŞANSSIZLIK sözkonudur. Bilgi işlem yöneticisi olarak yıllardır gerek HP nin çeşit çeşit ürünleri olsun, gerek diğer marka ürünler olsun , görme ve test etme imkanım oldu, kaliteleri gerçekten iyi ama servisdeki 1 çalışanın ufak hatası bile insanı markadan soğutabiliyor.

Ürüne gelince, bireysel kullanım için bence çok fazla. Biraz daha uygun özelliklerde bir ürün tavsiye ederim ama yine de karar sizindir. Bu ferrari alıp köy yoluna çıkmak gibi olacak biraz. Sizin kullanacağınız programlar vs sizin ürününüzün % 50 sini kullanacak çünkü.

Şimdiden hayırlı olsun...

reddevil7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.akillifiyat.com/Product/notebook/hp/en-ucuz-dv7-2270us-fiyati/1-51-102516

İŞLEMCİ: Intel Core 2 Quad 2.00 GHz. 6 MB Cache Bellek Q9000 İşlemci
RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
HDD: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4650 Max. 2815 MB Ekran Kartı (1 gb paylaşımsız)

product_arrow.jpg
4 GB DDR3 1066 MHz (Max 8 GB) Ram
product_arrow.jpg
500 GB SATA (5400rpm) HDD
product_arrow.jpg
Windows® 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit)