- Konuyu başlatan
- #31
Evet 12ye aldım, bundan daha iyi aynı fiyata 17.3 inc ne vardı bildiğiniz? Merak ediyorum bundan iyi ne vardı da göremedim.12000 TL'ye almışsınız sanırsam, fiyatına göre pek iyi değil ama hayırlı olsun.
Evet 12ye aldım, bundan daha iyi aynı fiyata 17.3 inc ne vardı bildiğiniz? Merak ediyorum bundan iyi ne vardı da göremedim.12000 TL'ye almışsınız sanırsam, fiyatına göre pek iyi değil ama hayırlı olsun.
Bazı monster modeller vardı ancak forumda önyargı olduğu için önermedim; https://www.hepsiburada.com/acer-pr...-q9vey-003-p-HBV00000XUS68?magaza=HepsiburadaEvet 12ye aldım, bundan daha iyi aynı fiyata 17.3 inc ne vardı bildiğiniz? Merak ediyorum bundan iyi ne vardı da göremedim.
Bunu görmüştüm fakat seçimi MSI'den yana yaptım. Ekran kartı bir tık daha iyi evet ama i5 bu, marka olarak da msi daha çok önerdiler hocam.Bazı monster modeller vardı ancak forumda önyargı olduğu için önermedim; https://www.hepsiburada.com/acer-pr...-q9vey-003-p-HBV00000XUS68?magaza=Hepsiburada
10300H + 2060, 10750H + 1660 Ti'den daha iyi bir kombo.
MSI iyidir ancak o kasa ortalama bir kasa ve Acer'den farkı yok. İ5 2060 - i7 1660 dengesinde i5-2060 daha güçlü. Ama yine de hayırlı olsun.Bunu görmüştüm fakat seçimi MSI'den yana yaptım. Ekran kartı bir tık daha iyi evet ama i5 bu, marka olarak da msi daha çok önerdiler hocam.
Hocam aradaki fark sizce ortalama 10fps felan mıdır?MSI iyidir ancak o kasa ortalama bir kasa ve Acer'den farkı yok. İ5 2060 - i7 1660 dengesinde i5-2060 daha güçlü. Ama yine de hayırlı olsun.
Arada fark neredeyse yok çünkü birinin ekran kartı iyi birinin işlemciHocam aradaki fark sizce ortalama 10fps felan mıdır?
Yanlış. Oyuna göre değişir o. AAA bir oyun oynarken 10300H veya 10750H olmasının bir önemi yok işlemcinin. Orada tek çekirdek puanı önemli çünkü. Ekran kartı daha önemli bu tarz oyunlarda. Ancak işlemciye yük bindiren bir oyunsa o zaman i7 farkını hissettirir.Arada fark neredeyse yok çünkü birinin ekran kartı iyi birinin işlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dengeleniyor
Bana da öyle geliyor, siz hangisini seçerdiniz mesela ?Arada fark neredeyse yok çünkü birinin ekran kartı iyi birinin işlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dengeleniyor
Hocam oynadığım fazla oyun yok, Knight Online ve DotA oynuyorum ama arada AAA tarzı oyunlar da oynadığım oluyor, benim için ilk iki oyun yeterli ama GTA 5'de de ortalama 100FPS almak isterim tabiYanlış. Oyuna göre değişir o. AAA bir oyun oynarken 10300H veya 10750H olmasının bir önemi yok işlemcinin. Orada tek çekirdek puanı önemli çünkü. Ekran kartı daha önemli bu tarz oyunlarda. Ancak işlemciye yük bindiren bir oyunsa o zaman i7 farkını hissettirir.