- Konuyu başlatan
Mikail_Ebrinç
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,700
O daha cikmadi ama 16900xt var 2 tane 1.5 TL ediyorBana o zaman RX999999999999XT al iki tane.
O daha cikmadi ama 16900xt var 2 tane 1.5 TL ediyorBana o zaman RX999999999999XT al iki tane.
İlk bana dede84 yaşındakı Zaur dedenize selam verin bi bakayım.
Sıraya dizilin hepinize cep harçlığı vericem.
Resimdeki kim?Ceplerimi karıştırdım İlk basılmış Evrensel sikkelerden birini buldum.
Galaksinin her yerinde geçerli bu sikke. Güle güle harca yiğenim
Ekli dosyayı görüntüle 128494
2.el iPhone 37 1.5 TB 68 kuruş satiyorumDurun la ben marstan geliyorum, kafanıza göre bayi açamazsınız, burada vergiler sıkışık ama merak etmeyin, kara borsa iyi işliyor![]()
Uzaylı eski başkan. Siz tanımıyorsunuz. Adam Andromeda Galaksisini yanlış başına yönetiyordu.Resimdeki kim?
Nasıl sikke ile miUzaylı eski başkan. Siz tanımıyorsunuz. Adam Andromeda Galaksisini yanlış başına yönetiyordu.
Galaksi muharebeleinde 3 Galaksiyi ele geçirmiş, ve onları Kendisine hizmet karşılığında geri vermiş.
En sonda nasıl öldürmüşler adamı biliyon mu?
Biraz yaklaştın. ?Nasıl sikke ile mi![]()
![]()
Ben kendi arabamla geliyorumM4, M4E, J5, S6, U7 ve N8 geçiyor ama en çabuk M4E geliyor.
Lokmacı açacam vergiler ne kadar ?Durun la ben marstan geliyorum, kafanıza göre bayi açamazsınız, burada vergiler sıkışık ama merak etmeyin, kara borsa iyi işliyor![]()
Çin uyruklu uzaylılar ucuza çalışıyor tavsiye ederim.Lokmacı açacam vergiler ne kadar ?
Lokmars olacak adı
Uranüs usulü Plütonyum soslu lokma 0.23 Kr
Herkesi beklerim ilk gün herşey beleş
Adamlara söylemiştim çeşmede cinsel ilişkiye girmeyin suyu mikropludur diye. Aha alın başınza belayıŞOK ŞOK ŞOK! Coronaium virüsünden sonra Marsium virüsü çıktı. İddialara göre virüsün merkezi Marsika ve Mars nüfusunu azaltma projesi olarak görülüyor. Mikrofonu @_Zaur_'a uzatıyoruz.
Virüsün Marasa çorbasından bulaştığı düşünülüyor. @_Zaur_'un dediğine göre çeşmede cinsel ilişkiye girmek virüsün tetikçisi oluyormuş.Adamlara söylemiştim çeşmede cinsel ilişkiye girmeyin suyu mikropludur diye. Aha alın başınza belayı
Kurallar keskindir ve nettir, uymayanların cezası ağırlaştirılmıştır. Kuralları reddetmenin cezası ölümdür. Bir çok şey için izin gerekli. Beleş olarak ürün satamazsınız, burada her şeyin bir karşılığı var. SaygılarLokmacı açacam vergiler ne kadar ?
Lokmars olacak adı
Uranüs usulü Plütonyum soslu lokma 0.23 Kr
Herkesi beklerim ilk gün herşey beleş
Torunun külüstür aciyo ultra hem cyberpunk 2109 çıkıyor 2077 ne ya?Oh be Epic Cyberpunk u bedava yapmış ama bilgisyarım kaldırmıo
Oh be Epic Cyberpunk u bedava yapmış ama bilgisyarım kaldırmıo
2077 de olcakHarbimi
Benim pc 2000 den kalma ya eskidi biraz ama bi çiple halledicem yakındaTorunun külüstür aciyo ultra hem cyberpunk 2109 çıkıyor 2077 ne ya?