2070'deki Halimiz

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
untitled2copyup9.jpg

untitled3copyab9.jpg

untitled4copypo4.jpg

untitled5copymm1.jpg

untitled6copypy7.jpg

untitled7copyxo8.jpg

untitled8copyjm5.jpg

untitled9copynh8.jpg

untitled10copydy7.jpg

bit.gif

Kaynak : Pandora'nın Kutusu

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çok çok karamsar ama gerçekleşmeşide sıradışı değil..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
çok çok karamsar ama gerçekleşmeşide sıradışı değil..

Evet ama dikkat çekiyor. Sularımızı tasarruflu kullanmalıyız ki ... Bu hallere düşmeyelim bizden sonrakileri de düşürtmeyelim diye ...

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Okudum ve okuduktan sonra gittim Soğuk bi bardak su içtim yakında gerçektende bulamıyacaz Su Acı gerçekler işte :(

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bütün mahlaleliler olarak bir conta toptancısıyla anlaşıp musluklarımız contasını değiştirme kararı aldık artık çok mutluyuz teşekkurler beste kardeşim artık yul brynner ın fasonu gibi görünmekten kurtuluruz umarım...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bütün mahlaleliler olarak bir conta toptancısıyla anlaşıp musluklarımız contasını değiştirme kararı aldık artık çok mutluyuz teşekkurler beste kardeşim artık yul brynner ın fasonu gibi görünmekten kurtuluruz umarım...

Muslukların contasını değiştirince ne oluyor ?? :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Musluklar akıtmıyor...

Hııımm. ANladım teşekkürler.

bende kendimce önlemler almaya çalışıyorum. Ama tabi bu 1 -2 kişiyle olmaz hepimizin önlem alması lazım. Sonuçta hepimiz birlikte yaşıyoruz. Ve Yarını düşünmeden hareket etmemeliyiz ...

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bilinçli olmak gibisi yok Valla :)

Kimileri diyor ; Sadece benim bi kaç damlayı kurtarmamlamı Dünya Kurtulacak ? eee herkes bu şekilde düşünürse Tabiki Kurtulmaz.Herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yapmalı bence :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Boşuna dememişler

Damlaya damlaya göl olur diye ...

Sen bilinçli ol bi damla bi damladır herkles böyle olursa onlar boşa akmazlar hem faturan ergonomik gelir hem senin çocukların ... susuz kalmaz ;)

Ben burdan herkesi bilinçli olmaya davet ediyorum. Lütfen arkadaşlar daha önümüzde bir sürü sene var bunu iyi kullanalım suyumuzu tasarruflu kullanalım ki suyumuz bitmesin. Lütfen ama lütfen dikktli olalım. Senin bir kaç damlanla bu ülke kurtulacak ! Bunu böyle düşün böyle hareket et !!

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben suyun tükeneceğine inanmıyorum. Aksine daha da artacak...

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Su belki tükenmiye bilir ama yakın bi zamanda içme suyumuzda kalmayabilir, Temiz Suyumuz olmayabilir ...

O konuda haklı olabilirsin ama teknoloji hızla ilerliyor. Lağımdaki su bile titizlikle arıtılarak içme suyu yapılıyor. O yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya arkadaşlar mışlara mişlere , olabilrilere mi bakıyorsunuz yaaa biz önlememizi alalım ilerde ne olacaksa olur zaten ...

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ama Sıkıntı olmaz diyede israf etmenin Ne gereği var değil mi ? Sonuçta kimse gelecekte neler olacağını biLmiyor :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Rİca ederim canım ablam =)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya arkadaşlar sizleri bilmiyorum. fakat ben bunların olacağını çok iyi biliyorum. çünkü dikkat edin daha şimdiden her yıl dünyanın çeşitli yerlerinde onlarca göl kuruyor. her yıl gitgide havalar dahada ısınıyor. her yıl barajların su seviyesi bir önceki yıla göre dahada azalıyor. her yıl binlerce hektar orman yanıyor. işte bu kaçınılmaz son. ve ben böyle bir dünyada, bir çocuk yapmak istemiyorum. o yüzden evlenmiyorum. evlensem bile çocuk yapmayacağım bunu biliyorum...

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Yaşama olan sevgimi yitirdim saol :D