O paraya 6s anca bulunurFiyatına bağlı. 3,5K-4,5K fiyat bandında temiz cihaz bulursanız alınır.
Nasıl yani? Yeni ios güncellemesi almayacak telefonlarda app store desteği hemen kesiliyor mu?bulursan alma güncelleme desteği bitti sadece sms ve normal arama çalışır
Arkadaşım 6 kullanıyor herşeyi çalışıyor instagram WhatsApp hepsi çalışıyor.bulursan alma güncelleme desteği bitti sadece sms ve normal arama çalışır
Hocam 6S dediğimiz cihaz 2K fiyat bandında satılmıyor mu?O paraya 6s anca bulunur
WhatsApp'ın son güncellemeleri gelmiyor artık, YouTube'u ise iPhone 6'da açamazsınız.Arkadaşım 6 kullanıyor herşeyi çalışıyor instagram WhatsApp hepsi çalışıyor.
Emin misin?
Allah Allah arkadaş açıyor hepsini o nasıl oluyor ?Hocam 6S dediğimiz cihaz 2K fiyat bandında satılmıyor mu?
WhatsApp'ın son güncellemeleri gelmiyor artık, YouTube'u ise iPhone 6'da açamazsınız.
Arkadaşımda iPhone 6 var, YouTube'a tarayıcıdan giriyor.Allah Allah arkadaş açıyor hepsini o nasıl oluyor ?
Sorayım arkadaşa belki oda tarayıcıdan giriyordurArkadaşımda iPhone 6 var, YouTube'a tarayıcıdan giriyor.
Kısa ömrü kaldı.Arkadaşım 6 kullanıyor herşeyi çalışıyor instagram WhatsApp hepsi çalışıyor.
Emin misin?
En az 8
2. el ilanları dolaşırken iphone 7 plus 128GB versiyonu 5750TL'ye ve iphone 8 64gb versiyonu 5750TL'ye buldum. Hangisini almam daha mantıklı olur? Ayrıca iki telefonun da aynı fiyata satılması normal mi sizce? (Satan yer aynı)7 Plus Kullanıyorum. İlk çıktığı anda 2016 son aylarında almıştım, şu anda bütün uygulama güncellemelerini alıyor. IOS güvenlik güncellemelerini alıyor. 8 e imkanınız yoksa alınabilir. Ben telefonda hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. (Oyun oynamam) 2 kere Bataryası değişti. Son taktığım batarya Deji 4 ay oldu %100 de. Telefonumu çevremde çok almak isteyen var ama satsam yerine alamayacağım için kullanıyorum.
Seçim sizin, 8 ve X e imkanınız yok ise Temiz bulursanız alın derim. Ama bilen birisine kontrol ettirmeniz gerekiyor. 7 senelik cihaz, Piyasada ekranı, değişeni çok, yan sanayi oluncada Touch ID de sıkıntı çıkabiliyor.
Bu konuda yanlış yönlendirme yapmak istemem. 128GB ve 64GB farklılığı var. Görmeden bir şey söylenmesi zor.2. el ilanları dolaşırken iphone 7 plus 128GB versiyonu 5750TL'ye ve iphone 8 64gb versiyonu 5750TL'ye buldum. Hangisini almam daha mantıklı olur? Ayrıca iki telefonun da aynı fiyata satılması normal mi sizce? (Satan yer aynı)
Başka bir iPhone kimliğinde eskiden indirilmişse desteklemeyen cihaza indiriliyor.Allah Allah arkadaş açıyor hepsini o nasıl oluyor ?
Bu sene Apple, iPhone 6 serisine desteği kesti. iPhone 7 halen daha güncelleme alıyor olması lazım ama illaki iPhone 15'in çıkması ile birlikte 7 serisine de destek kesilecektir.bulursan alma güncelleme desteği bitti sadece sms ve normal arama çalışır
Tavsiye etmiyorum 6 yıla yakın kullandım yeni sattım, satma sebebim app store'dan uygulamalara sürüm yetmemesi idi. İOS sürümü 15 de sabit kaldı uzun süredir destek almadı.Arkadaşlar merhaba. Şu anda kullanmakta olduğum telefonu satıp iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Iphone 7 Plus 2023'de alınır mı sizce? Şu anda gm 21 plus new edition kullanıyorum.
11'den aşağısını alma dostum.Arkadaşlar merhaba. Şu anda kullanmakta olduğum telefonu satıp iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Iphone 7 Plus 2023'de alınır mı sizce? Şu anda gm 21 plus new edition kullanıyorum.