Haber 2023 IMEI kayıt ücreti açıklandı

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
az önce forumda okudum sonra bulamadım biedaha bi adam borçla cihaz almış. geliri belli durumu belli o alabileceğinin kapasitenin üstü masraf edersen tabiyki ekmeğinden kısmak zorunda kalırsın
Ekmeğinden niye kıssın ki fakir adamın çocuğu teknolojiyle buluşmasın mı istediği cihazı kullanamasın mı ? Onun ne günahı var ? Asgari ücretle neden zar zor temel ihtiyaçlarından fazlasını yapamasın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

suriyelilere vatandaşlık verilmesini desteklemiyorum üniter ulus devlet yapısı korunmalı. Ama bir türkiye vatandaşı olarak hepimiz amerika almanya hayat standartında yaşamayı standart yaşam olarak görmek zorunda değiliz. Bu anca ,nsanı mutsuzluğa iter
Kimle kıyaslayalım mozambikle mi afrika ülkeleriyle mi ? Herşeyin çözümü var.

DarkKnight.

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Ekmeğinden niye kıssın ki fakir adamın çocuğu teknolojiyle buluşmasın mı istediği cihazı kullanamasın mı ? Onun ne günahı var ? Asgari ücretle neden zar zor temel ihtiyaçlarından fazlasını yapamasın ?

Kimle kıyaslayalım mozambikle mi afrika ülkeleriyle mi ? Herşeyin çözümü var.
Kendini herhangi bi ülkeyle birebir kıyaslamak zorunda değilsin her ülkede senin için en iyi olan özelliği alırsın Mozambiktende örnek alabilirsin amerikadanda ama hayat standartlarını birebir kopyası yapmak yerine kendi kültür ve imkanlarına göre şekillendire bilirsin bugün pazarda 2000 tl yede telefon var 50 bin tl yede telefon var her zaman bak amerikalı 50 binlik alıyor dersen bu seni mutsuzluğa iter

Senin gibi havanın sıfır olduğu yerde aylarca yaşayabilen ve kendini lord'u için adayan lord'unun refahı için yaşayan kara şovalyenin mutluluğa ihtiyacı yok, acılar ve yokluk içinde hayata veda etmen dileği ile ?
Bak Hakaret etmeden Aşağılamadan istediğin eleştiriyi yapabilirsin Fakat bundan ileriye gidemezsin.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Senin gibi havanın sıfır olduğu yerde aylarca yaşayabilen ve kendini lord'u için adayan lord'unun refahı için yaşayan kara şovalyenin mutluluğa ihtiyacı yok, acılar ve yokluk içinde hayata veda etmen dileği ile ?
Hayır ben anlamıyorum kardeşim islamda da böyle kişiler örnekler yok adam resmen kendi vatandaşına yaşamasın diyor ölsün diyor. Bunların diğer tarafı da düşündüğü yok.

Reaksiyon puanı
4,725
Hayır ben anlamıyorum kardeşim islamda da böyle kişiler örnekler yok adam resmen kendi vatandaşına yaşamasın diyor ölsün diyor. Bunların diğer tarafı da düşündüğü yok.
Bunların yaşama amacı lordu için, çünki her troll kara şovalye doğar, inglişçesi darkkınayt ?