Applemania
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,460
Ne demek hocam helal olsun.çok sağol hocam seni çok yordum bir karar verip alacağım artık. hakkını helal et
Ne demek hocam helal olsun.çok sağol hocam seni çok yordum bir karar verip alacağım artık. hakkını helal et
hocam iyi günler. 18 ay garantili XR 10.000TL eder mi sizce? telefon temiz görünüyor ama fiyat konusunda kararsız kaldımNe demek hocam helal olsun.
Xr a o parayı ben vermem.1000-1500 TL daha koyup ikinci el 11 Pro alman bence daha mantıklı.hocam iyi günler. 18 ay garantili XR 10.000TL eder mi sizce? telefon temiz görünüyor ama fiyat konusunda kararsız kaldım
haklısın hocam eyvallah sağolasınXr a o parayı ben vermem.1000-1500 TL daha koyup ikinci el 11 Pro alman bence daha mantıklı.
hocam peki 7000 TL ye 17 ay garantili (7 ay kaskosu kalmış) pil yüzdesi %99 olan bir se 2020 alınır mı?Xr a o parayı ben vermem.1000-1500 TL daha koyup ikinci el 11 Pro alman bence daha mantıklı.
Büyük ekran istemiyorsan,manzara fotoğrafı çekmem diyorsan,bataryadan büyük beklentin yoksa alınır.Günlük 4-5 saat yoğun kullanım varsa alma.hocam peki 7000 TL ye 17 ay garantili (7 ay kaskosu kalmış) pil yüzdesi %99 olan bir se 2020 alınır mı?
Pil ve Ekran önemli değilse alınır.hocam peki 7000 TL ye 17 ay garantili (7 ay kaskosu kalmış) pil yüzdesi %99 olan bir se 2020 alınır mı?
Ultra geniş açı lensi unuttun.Se 2020 de ultra geniş açı lens olmadığı için manzara fotoğrafı çekemiyorsun.Pil ve Ekran önemli değilse alınır.
?.Evet bu da var.Bence üstte konulup XS-XR alınmalı.Ultra geniş açı lensi unuttun.Se 2020 de ultra geniş açı lens olmadığı için manzara fotoğrafı çekemiyorsun.
Hocam ultra geniş açı lens maalesef onlardada yok.Apple I çok sevmeme rağmen bazı noktalarda çok kızıyorum.?.Evet bu da var.Bence üstte konulup XS-XR alınmalı.
Biliyorum.Ama batarya ve ekran konusu için dedim bunu.Hocam ultra geniş açı lens maalesef onlardada yok.Apple I çok sevmeme rağmen bazı noktalarda çok kızıyorum.
büyük ekrana gerek yok, arada manzara fotoğrafı çekerim günde max 4 saat falan kullanırım. şu anda huawei p smart 2018 kullanıyorum 4 sene oldu. SE de 5 6 sene götürür diye düşünüyorum ama bu paraya değer mi diye de düşünüyorum.Büyük ekran istemiyorsan,manzara fotoğrafı çekmem diyorsan,bataryadan büyük beklentin yoksa alınır.Günlük 4-5 saat yoğun kullanım varsa alma.
O zaman alınabilir.büyük ekrana gerek yok, arada manzara fotoğrafı çekerim günde max 4 saat falan kullanırım. şu anda huawei p smart 2018 kullanıyorum 4 sene oldu. SE de 5 6 sene götürür diye düşünüyorum ama bu paraya değer mi diye de düşünüyorum.
İşte bir inceleme:büyük ekrana gerek yok, arada manzara fotoğrafı çekerim günde max 4 saat falan kullanırım. şu anda huawei p smart 2018 kullanıyorum 4 sene oldu. SE de 5 6 sene götürür diye düşünüyorum ama bu paraya değer mi diye de düşünüyorum.
Se 2020 ile manzara fotoğrafı çekemezsin çünkü ultra geniş açı lens yok.Kendim Se 2020 kullanıyorum.İlk aldığımda mobil veride 6,5 saat ekran süresi alıyordum.Gelen güncellemeler ve batarya sağlığının düşmesinden dolayı şu anda maksimum 5,5 saat ekran süresi alıyorum.4 saatlik kullanımda pil 30 ile 35 arası bir değerde olur.Bütçeyi arttırabilirsen ikinci el 11 Pro almanı tavsiye ederim.Arttırma şansım yok,cihazın bazı kusurlarını kabul ederim diyorsan al.büyük ekrana gerek yok, arada manzara fotoğrafı çekerim günde max 4 saat falan kullanırım. şu anda huawei p smart 2018 kullanıyorum 4 sene oldu. SE de 5 6 sene götürür diye düşünüyorum ama bu paraya değer mi diye de düşünüyorum.
bütcemi arttıramam maalesef. peki önerbileceğin veya senin kullandığın adaptör var mı ?Se 2020 ile manzara fotoğrafı çekemezsin çünkü ultra geniş açı lens yok.Kendim Se 2020 kullanıyorum.İlk aldığımda mobil veride 6,5 saat ekran süresi alıyordum.Gelen güncellemeler ve batarya sağlığının düşmesinden dolayı şu anda maksimum 5,5 saat ekran süresi alıyorum.4 saatlik kullanımda pil 30 ile 35 arası bir değerde olur.Bütçeyi arttırabilirsen ikinci el 11 Pro almanı tavsiye ederim.Arttırma şansım yok,cihazın bazı kusurlarını kabul ederim diyorsan albücemi ar
20w hızlı şarj aleti kullanıyorum.2 saatte şarj ediyor.Bataryada yoğun kullanımda mutlu olmak istiyorsan tek şansın Deji batarya almak.bütcemi arttıramam maalesef. peki önerbileceğin veya senin kullandığın adaptör var mı ?
Orijinal 20W Apple Adaptör + Deji Bataryabütcemi arttıramam maalesef. peki önerbileceğin veya senin kullandığın adaptör var mı ?
Kesinlikle Apple’ın çok iyi.Orijinal 20W Apple Adaptör + Deji Batarya
anker marka nasıldır birkaç arkadaşım kullanıyor iyi diyorlar, fiyatı da uygunOrijinal 20W Apple Adaptör + Deji Batarya