okanyazici29
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
iphone 6s 2022 yılında alınır mı?
Kesinlikle alınmaz.İphone alacaksan 8 in altına inme derim.iphone 6s 2022 yılında alınır mı?
iPhone 8 den aşağısı kesinlikle alınmaz artık.iphone 6s 2022 yılında alınır mı?
en eski xs alınıriphone 6s 2022 yılında alınır mı?
İPhone 11 güncelleme yapmasa 4 sene sorunsuz kullanamaz mı ?Alınmaz. En eski iphone 11 alınır, oda bir iki yıla kullanılmaz.
kesinlikle alınmaziphone 6s 2022 yılında alınır mı?
11 5 yıl götürür.2 yıl sonra kullanılmaz yorumu kesinlikle doğru bir yorum değil.İPhone 11 güncelleme yapmasa 4 sene sorunsuz kullanamaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesinlikle alınmaz
5 yıl kesin götürür.Uygulama hilesi yapıp 1 yıl daha kullanabilirsin.11'i 6-7 yil kullanma gibi bir hedefim var, A13 Bionic ve isletim sistemi geregi goturur diye dusunuyorum.
Ben iphone 14 pro max 1tb altını önermiyorum harici hepsi üzer ?iPhone 12 ve üzeri alınır bence, gerisi üzer.6s kullandım baya bir süre artık illallah etmiştim son zamanlarda.En büyük sıkıntı depolama 32 gb bile yetmiyor.128 gb bulursanız ve bataryası iyi bir model belki alınabilir ama iki yıla ölmüş olur.
Ben 5s'i 5 sene kullandıysam sen 11'i 6 sene rahat kullanırsın hocam bu arada annem 6s'i 4 sene kullandı şuanda Samsung A72 kullanıyor ve daha rahat kullanıyor.11'i 6-7 yil kullanma gibi bir hedefim var, A13 Bionic ve isletim sistemi geregi goturur diye dusunuyorum.
Kesinlikle alınmaz. yani para koyup yenilenmiş bir X veya 8 plus alabilirsin. iPhone 6 almak gibi bir hata sakın yapmaiphone 6s 2022 yılında alınır mı?
En az 8plus onda da şarj ve depolama alanı büyük bir sıkıntı olur.Kesinlikle alınmaz. yani para koyup yenilenmiş bir X veya 8 plus alabilirsin. iPhone 6 almak gibi bir hata sakın yapma
14 eskidi artık 15 beklenilmeliBen iphone 14 pro max 1tb altını önermiyorum harici hepsi üzer ?
Dimi ?14 eskidi artık 15 beklenilmeli
İ`phone 15 Super Pro Max Ultra Plus 6G öneririm14 eskidi artık 15 beklenilmeli
15de çıksa 2yıla eskir. Bence 17falan(!)14 eskidi artık 15 beklenilmeli
Artık telefonun modası geçti ben elon muskun çiplerini bekliyorum ondan taktıracağım15de çıksa 2yıla eskir. Bence 17falan(!)
Kesin öyledir evet,sizlere çöpxynos ile iyi günler?Ben iphone 14 pro max 1tb altını önermiyorum harici hepsi üzer ?
İroni yaptığının farkındasınız değil mi?Kesin öyledir evet,sizlere çöpxynos ile iyi günler?
evet ironi yapmış ama ben fikrimin arkasındayım iphone 11 bile bazı noktalarda iyi değil artıkİroni yaptığının farkındasınız değil mi?