2021 Yılından beklentileriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Evet arkadaşlar 2020 yılı için aynı konuyu güzel umutlar ile açmıştım. 2020 Yılından Beklentileriniz Nelerdir? Ancak 2020 yılı içerisinde neredeyse bir tek dünyanın batması kaldı gibi, bir çok olaylar başımızdan geçti.

2021 yılı için hep beraber umutlu olarak bakalım ve beklentilerimizi dile getirelim.

Buyurun efendim..
Işıl ışıl bir yıl beklemiyorum. Aşı düzgün çıkmazsa 2020 den beter olacak gibi.

Mehmet_Emir

Doçent
Reaksiyon puanı
1,179

Bu konu yukarıda linkini verdiğim konudan daha sonra açılmıştır ve neredeyse aynı konulardır bu yüzden forumun 1.kuralını ihlal eder ve forumun bir kuralını ihlal ettiği için bu konunun kilitlenmesini istiyorum.

@Creative

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Evet arkadaşlar 2020 yılı için aynı konuyu güzel umutlar ile açmıştım. 2020 Yılından Beklentileriniz Nelerdir? Ancak 2020 yılı içerisinde neredeyse bir tek dünyanın batması kaldı gibi, bir çok olaylar başımızdan geçti.

2021 yılı için hep beraber umutlu olarak bakalım ve beklentilerimizi dile getirelim.

Buyurun efendim..
Koronanın tamamen bitmesi bu dönemi kazasız belasız atlatmak dersleri adam akıllı geçmek kısacası hayatımı bir düzene sokmak istiyorum

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm moderatörlerimiz tarafından açmış olduğunuz konu tespit edilir ise kaldırılacak ve sizlere bilgi verilecektir. (Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde konu açmak yasaktır.)

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm moderatörlerimiz tarafından açmış olduğunuz konu tespit edilir ise kaldırılacak ve sizlere bilgi verilecektir. (Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde konu açmak yasaktır.)
Arkadaşım biliyoruz.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
@Creative 1.maddeyi ihlal ettiğin için oy birliğiyle infazına karar verilmiştir :D

1607699987718.png

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Ekonomik olarak büyük zorluklar yaşayacağımızı düşünüyorum, aşıyla ilgili bi kriz çıkabilir birçok söylem var, eğitimle ilgilide bir çok sorun var Allah sonumuzu hayır etsin inşallah güzel bir yıl geçiririz

Ahmet.zkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Para kazanmaya başlamak istiyorum ve kendimi mesleki anlamda geliştirmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...